Aktiviteetteja Siuntiossa

Siuntion idyllinen luonto tarjoaa runsaasti vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuuksia sekä historiallisia nähtävyyksiä.

Tietoa Siuntion alueesta ja tapahtumista löytyy mm.:

Siuntiossa tapahtuu »
Porkkalan Parenteesi »
Gårdskullan kartano »
Siuntion seurakunta »

 

Tanssi-illat ja karaoke

Katso päivämäärät ja esiintyjät tästä »

Minigolf

Cumulus Resort Siuntio -kylpylähotellin yhteydessä sijaitsee 9-reikäinen minigolfrata. Minigolfin hinta on 5 €/maila/kierros. 

Välinevuokraus

Cumulus Resort Siuntio -hotellin vastaanotosta voit vuokrata välineitä (polkupyöriä, rullaluistimia, soutuveneitä), pelikenttiä ja tiloja (tenniskenttä, beachvolley, laavuja tai kota) omatoimiseen liikkumiseen. Frisbeegolf-välineet ovat ilmaisia hotellin asiakkaille. Varaukset hotellin vastaanotosta.

Pyöräily

Pyöräilyreitit on rakennettu siten, että niiden lähituntumasta löytyy kiinnostavia luonto- ja kulttuurikohteita ja mahdollisimman paljon maaseudun majoituskohteita. Oppaissa on myös monipuolinen kartta sekä vinkkejä melonta- tai vaellusretkien yhdistämiseksi pyörämatkan oheen. Katso lisää ja tilaa opas osoitteesta www.pyoraillensuomessa.fi»

Golf

Hotellin läheisyydessä sijaitsee useita golf-kenttiä, joista voi kysellä vapaita peliaikoja. Meillä majoittuvat voivat tilata ravintolasta aamupalapussin mukaansa, mikäli peliaika alkaa ennen aamupalatarjoilua.

Kurk Golf »
St.Laurence Golf »
Pickala Golf »
Sarfvik Golf »
Peuramaa Golf »
Hirsala Golf »

Ratsastus

Siuntion alueella on useita ratsastustalleja, joista voi kysellä vapaita ratsastustunteja ja -kursseja.

Ankis Stall »
Ratsutila Pakula »

Kalastus

Järjestettyä kalastusta järjestää Vapaaherranelämää.

Laskettelu ja lumilautailu

Peuramaa Ski

Peuramaantie 114, 02480  Kirkkonummi
puh. 09 296 2055
toimisto@peuramaa.fi
www.peuramaa.fi »

Muut talviaktiviteetit alueella

  • n. 1 km mittainen perinteinen hiihtolatu
  • n. 1 km mittainen retkiluistelurata
  • napakelkka
  • pieni vapaan luistelun alue
  • lumikenkiä vuokrattavissa (5 €)

SE Action – ktiviteetteja ja retkiä

Siuntiossa sijaitseva SE Action tarjoaa Cumulus Resort Siuntio -hotellin vieraille elämyspalveluja Siuntion maisemissa, esimerkiksi luminkäilyä, allicurlingia, melontaa ja retkiä Sjundbyn linnaan. Retket ja välinevuokraustoimitukset Cumulus Resort Siuntio -hotellista SE Actionilta tehtyjen varausten perusteella. Tervetuloa viihtymään Siuntion luontoon! Lue lisää SE Actionin sivuilta »

Luontoliikuntapuisto

Cumulus Resort Siuntio -luontoliikuntapuistossa nautit upeasta luontopuistosta, metsän tuoksuista, nuotion tunnelmasta ja melonnasta kauniilla järvellä. Hiljaisuus, aurinko, peipon laulu honkaisilla kallioilla ja metsäpoluilla rentouttavat mielen. Retken päätteeksi voit nauttia vaikka piknik-korin eväät näköalatasanteilla. Luontoliikuntapuistomme on kaikille avoin alue ja siellä liikkuminen onnistuu myös pyörätuolilla. Muistathan kuitenkin jokamiesoikeudet ja -velvollisuudet. Esim. avotulen tekoon tarvitset aina maanomistajan luvan.

Siuntion kylpylän luontoliikuntapuiston alueella on myös vajaan kahden kilometrin pituinen rullaluistelurata, kaksi tenniskenttää, jousiammuntaradat, beachvolley-kenttä, frisbeegolfrata ja kaksi laavua. Rullaluistelurata on vierailijoiden vapaassa käytössä, muiden toimintakenttien ja alueiden vuokrausta ja vapaita aikoja voit kysellä vastaanotosta.

Cumulus Resort Siuntio -alueen kartta (PDF)

Alueen kasvisto (PDF)

Alueen puusto (PDF)