Hyvinvointi-illat ja -tapahtumat

Lepää musiikissa -illat jatkuvat syyskuussa Cumulus Resort Siuntion Lepopirtillä. Pimenevissä illoissa sulkeudutaan syksyn hämärtyvään syliin. Syksy on monille kiireinen, mutta se voi olla myös levollinen. Mindfulness yhdistettynä musiikkiin tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja pysähtymiseen. 

Pysähdymme hetkeen ja kuuntelemme intuitiivista pianokonserttia illan pimetessä Lepopirtin ympärillä. Tule nauttimaan rauhoittavasta hetkestä kynttilöiden lepattaessa ja takkatulen räiskyessä.

Ensimmäisen Lepää musiikissa -illan teema on läsnäolo. Ohjatuilla harjoitteilla voi auttaa itseään olemaan enemmän läsnä ja tietoinen siitä, mitä tunteita ja ajatuksia mielessä liikkuu ja hiljentyä sitten kuulemaan sävelien viestejä. Lepää musiikissa -iltojen muut teemat, jotka ovat lepo, turva, myötätunto ja hyväksyntä, syventävät läsnäolon kokemusta syksyn mittaan eri näkökulmista.

Ensimmäinen myöhäinen Lepää musiikissa -ilta järjestetään Siuntio-päivänä la 2.9.2017 Cumulus Resort Siuntion Lepopirtillä (os. Lepopirtintie 80) klo 21.00.

Syksyn 2017 Lepää musiikissa -illat ovat 

  • Lauantai 2.9. klo 21.00
  • Lauantai 9.9. klo 21.00
  • Perjantai 15.9. klo 21.00
  • Lauantai 23.9. klo 21.00
  • Lauantai 30.9. klo 21.00

Lepää musiikissa -iltoina allasosasto on avoinna aikuisille klo 21.00–00.00. Mahdollisuus tunnelmalliseen ja rentouttavaan uintihetkeen kynttilänvalossa sekä ulkoaltaalla tähtitaivaan alla. Uinnin jälkeen saunan lämpö hellii ja rentouttaa lihaksia.

Viikonloppu 29.9.1.10.2017 on Cumulus Resort Siuntion rauhoittumisen ja hyvinvoinnin teemaviikonloppu, jolloin Lepää musiikissa -illan osallistujilla on myös mahdollisuus muuhun ohjelmaan, kuten ohjattuihin metsäkävelyihin, ja majoittumiseen sekä ruokailuun viikonlopun aikana.

Osallistumismaksu iltaan on 20 euroa ja ilmoittautua voi osoitteeseen siuntio.cumulus@restel.fi tai puh. 09 2606 0670.

Lue lisää tapahtumasta »

 

Rauhoittumisen ja hyvinvoinnin viikonloppu 29.9.–1.10.2017

Viikonlopun aikana keskitytään niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin. Ohjelma on maksuton majiottuville, Lepää Musiikissa -ilta Lepopirtillä on maksullinen kaikille.

Lue lisää rauhoittumisen ja hyvinvoinnin viikonlopun ohjelmasta (PDF) » 

 

Varaa myös majoitus

Nauti luonnonläheisen Cumulus Resort Siuntio-hotellin raikkaasta aamiaisesta, herkullisesta ruoasta, miellyttävästä palvelusta ja runsaista aktiviteeteista.

Varaa majoitus tästä