Pikkujoulut 2017 Jyväskylässä

Tervetuloa viettämään pikkujoulua Cumulus Resort Laajavuori -kylpylähotelliin Jyväskylään! Perinteiseen tapaan pikkujouluiltoina on tarjolla runsas pikkujoulubuffet ja huikeat esiintyjät takaavat, että tunnelma on katossa koko illan. Jatkoja vietetään perinteisesti NightBar Flamessa.

Pikkujoulujuhlat yrityksille sekä isoille ja pienille ryhmille

Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuori tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet järjestää pikkujoulut yrityksille ja ryhmille. Meillä voit toki viettää pikkujouluja myös pienemmässä seurueessa. Lue lisää juhlien järjestämisestä juhlatilat-sivulta ja ota yhteyttä, niin järjestetään yhdessä hauskat pikkujoulut!

Varaukset ja tiedustelut

Puh. 0200 58 668 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
E-mail: central.sales@restelhotels.fi
 

Ohjelmallinen pikkujoulupaketti

Pikkujoulupaketti
alk. 59 € / henkilö 

Hinta sisältää pikkujoulubuffetin alkaen klo 18, illan ohjelman (katso esiintyjät ja päivät alapuolelta) sekä jatkot NightBar Flamessa DJ:n tahtiin ja eteispalvelumaksun. Lisämaksusta voit yhdistää pikkujouluun keilauksen ja kylpylässä rentoutumisen! 

Tutustu pikkujoulubuffetiin tarkemmin tästä (PDF)
 

Pikkujouluesiintyjät 2017

  • Pe 17.11. Irina & Bilebändi Twister
  • Pe 24.11. Jonne Aaron & Bilebändi Gringo
  • La 25.11. The Patents
  • Pe 1.12. Improryhmä Kolina & Bilebändi Mr. Hyde
  • La 2.12. Divet Show by Marko Vainio & Bilebändi Disco Inferno
  • Pe 8.12. Night in Chicago Show & Dinner
  • La 9.12. Night in Chicago Show & Dinner

Night in Chicago Show & Dinner 8.12 ja 9.12.

Kaikki keinot ovat sallittuja, kun taistellaan rahasta, maineesta ja rakkaudesta!

Night in Chicago Show & Dinner on upea koko illan showspektaakkeli, jonka aikana syödään, juodaan ja viihdytään 1920-luvun sykkivässä, vaarallisessa ja seksikkäässä Chicagossa – gangstereiden kehdossa.

Elämys alkaa jo vieraiden saapuessa ravintolaan, kun Mr Corleone avaa ”salakapakkansa” ovet pahaa aavistamattomille asiakkaille. Illan aikana nähdään useampia show-kokonaisuuksia, jotka sisältävät upeita tanssi- ja laulunumeroita, säihkettä ja glamouria. Eikä kenenkään tarvitse jäädä sivustaseuraajaksi: yleisö pääsee mukaan taisteluun rahasta, maineesta ja rakkaudesta.

Tervetuloa viettämään ikimuistoista iltaa! 
 

Pikkujoulun majoitus

Majoitus ryhmille alk. 50 €/henkilö, sisältäen yhden yön majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa. Varaukset ja tiedustelut puh. 0200 58 668 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostilla central.sales@restelhotels.fi

Yksittäiset ja pienen porukan pikkujoulumajoitukset voit varata kätevästi omalta varaussivustoltamme. 

Varaa tästä

Legendat Lautasella -juhlamenu

Suomen itsenäistymisen 100-vuotisjuhlan kynnyksellä on koottu juhlamenu ”Legendat Lautasella”, jonka annoksilla tai raaka-aineilla on yhteys Suomen ja Restelin historiaan. Suomen kokkimaajoukkue on suunnitellut menun annokset, joilla kaikilla on oma tarinansa kerrottavanaan. Legendat Lautasella -menu on voimassa vähintään 10 henkilön ryhmille ennakkotilauksesta 1.9.–31.12.2017.

Tutustu tästä Legendat Lautasella -menuun (PDF)