Pikkujoulut 2017 Mikkelissä

Ravintola Huviretki Mikkelissä tarjoilee seurueille herkullisen illallisen pikkujoulujen alkajaisiksi. Kysy lisää suoraan Cumulus City Mikkeli -hotellista!

Tilaussaunat ryhmille

Pikkujoulua voi viettää rattoisasti hotellimme juuri uudistetussa tilaussaunassa. Saunatiloihimme mahtuu maksimissaan 20 henkilöä kerrallaan. Saunomisen lisäksi on mahdollisuus nauttia myös hyvästä ruoasta ja juomasta. Saunan yhteydessä on viihtyisä, A-oikeuksilla varustettu saunatupa, jonne on myös mahdollista tilata illallistarjoilu.

Sauna on varattavissa arkisin klo 22.30 ja viikonloppuisin klo 23.30 asti. Saunatilan voi varata kahdeksi tai useammaksi tunniksi kerrallaan tai vaihtoehtoisesti koko illaksi. Kysy lisää ja tee varaus suoraan hotellista!

Viihdettä iltaan

Pikkujouluillan jatkopaikkana toimii hotellimme yhteydessä sijaitseva Irkku-pubi Parnell's. Viihtyisässä olutravintolassa voi viettää rennosti iltaa ja nauttia hyvästä olutvalikoimasta. Lue lisää ja katso aukioloajat Parnell'sin sivuilta.

Yhdistä pikkujoulujen viettoon viihdettä ja kysy vinkkejä paikallisista illanviettomahdollisuuksista tarjouspyynnön yhteydessä.

Varaa myös majoitus

Vain tonttu jää taksijonoon! Varaa etukäteen majoitus Cumulus City Mikkeli -hotellista kaupungin keskustassa.

Varaa pikkujoulumajoitus tästä

Kysy majoitustarjousta ryhmälle puhelimitse tai sähköpostitse!