Pikkujoulut 2017 Mikkelissä

Ravintola Huviretki Mikkelissä tarjoilee seurueille herkullisen illallisen pikkujoulujen alkajaisiksi. Kysy lisää suoraan Cumulus City Mikkeli -hotellista!

Pirttitontun joulumenu

Pirttitontun joulumenu tarjoilee klassisia joulumakuja. Hinta 32 €/henkilö (minimiryhmäkoko 25 henkilöä).

Tutustu tästä Pirttitontun joulumenuun (PDF)

Legendat Lautasella -juhlamenu

Suomen itsenäistymisen 100-vuotisjuhlan kynnyksellä on koottu juhlamenu ”Legendat Lautasella”, jonka annoksilla tai raaka-aineilla on yhteys Suomen ja Restelin historiaan. Suomen kokkimaajoukkue on suunnitellut menun annokset, joilla kaikilla on oma tarinansa kerrottavanaan. Legendat Lautasella -menu on voimassa vähintään 10 henkilön ryhmille ennakkotilauksesta 1.9.–31.12.2017.

Tutustu tästä Legendat Lautasella -menuun (PDF)

Tilaussaunat ryhmille

Pikkujoulua voi viettää rattoisasti hotellimme juuri uudistetussa tilaussaunassa. Saunatiloihimme mahtuu maksimissaan 20 henkilöä kerrallaan. Saunomisen lisäksi on mahdollisuus nauttia myös hyvästä ruoasta ja juomasta. Saunan yhteydessä on viihtyisä, A-oikeuksilla varustettu saunatupa, jonne on myös mahdollista tilata illallistarjoilu.

Sauna on varattavissa arkisin klo 22.30 ja viikonloppuisin klo 23.30 asti. Saunatilan voi varata kahdeksi tai useammaksi tunniksi kerrallaan tai vaihtoehtoisesti koko illaksi. Kysy lisää ja tee varaus suoraan hotellista!

Viihdettä iltaan

Pikkujouluillan jatkopaikkana toimii hotellimme yhteydessä sijaitseva Irkku-pubi Parnell's. Viihtyisässä olutravintolassa voi viettää rennosti iltaa ja nauttia hyvästä olutvalikoimasta. Lue lisää ja katso aukioloajat Parnell'sin sivuilta.

Yhdistä pikkujoulujen viettoon viihdettä ja kysy vinkkejä paikallisista illanviettomahdollisuuksista tarjouspyynnön yhteydessä.

Varaa myös majoitus

Vain tonttu jää taksijonoon! Varaa etukäteen majoitus Cumulus City Mikkeli -hotellista kaupungin keskustassa.

Varaa pikkujoulumajoitus tästä

Kysy majoitustarjousta ryhmälle puhelimitse tai sähköpostitse!