Pikkujoulut 2017 Oulussa

Tule herkuttelemaan pikkujoulumenulla Oulun Huviretkeen! Hotelli Cumulus City Oulu antaa mielellään lisätietoja menuista.

Pirttitontun joulumenu

Pirttitontun joulumenu tarjoilee klassisia joulumakuja. Hinta 32 €/henkilö (minimiryhmäkoko 25 henkilöä).

Tutustu tästä Pirttitontun joulumenuun (PDF)

Legendat Lautasella -juhlamenu

Suomen itsenäistymisen 100-vuotisjuhlan kynnyksellä on koottu juhlamenu ”Legendat Lautasella”, jonka annoksilla tai raaka-aineilla on yhteys Suomen ja Restelin historiaan. Suomen kokkimaajoukkue on suunnitellut menun annokset, joilla kaikilla on oma tarinansa kerrottavanaan. Legendat Lautasella -menu on voimassa vähintään 10 henkilön ryhmille ennakkotilauksesta 1.9.–31.12.2017.

Tutustu tästä Legendat Lautasella -menuun (PDF)

Saunatupa pikkujoulujen juhlijoille

Perinteisen illallisen lisäksi vuokrattavissasi on myös oma saunatupa, jossa on myös mahdollisuus ruokailuun erilliseltä sauna-menulta. Saunatuvan yhteydessä on hotellin asiakkaiden kanssa yhteiset sauna- ja suihkutilat sekä uima-allas.

Viihdettä iltaan

Yhdistä pikkujoulujen viettoon viihdettä ja kysy myyntipalvelultamme vinkkejä tarjouspyynnön yhteydessä! Kaupungissa riittää monenlaista mukavaa tekemistä Kärppien jääkiekko-otteluista, Oulun kaupunginteatterin ja Teatteri Rion esityksiin. Huikeita konsertteja ja esiintyjiä nähdään Oulun Musiikkikeskuksen ja Areena Oulun tapahtumissa.

Iltaa voi jatkaa mukavasti myös hotellin oman Bar & Café Hemingway'sin puolella.

Varaa myös majoitus

Vain tonttu jää taksijonoon! Varaa etukäteen majoitus Cumulus City Oulu -hotellista kaupungin keskustassa.

Varaa pikkujoulumajoitus tästä

Kysy majoitustarjousta ryhmälle sähköpostitse north.sales@restelhotels.fi tai puhelimitse 0200 37 323 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).