Abba Dancing Queen Show Aulangolla

Yhdistä kylpyläloma ja teatterielämys Hämeenlinnassa

Legendaarinen ABBA villitsee kesällä 2017 Aulanko-salissa Hämeenlinnassa! 

Cumulus Resort Aulanko ja Suomen Musiikkiteatteri aloittavat kesällä 2017 ammattikesäteatteritoiminnan. ABBA Dancing Queen Show -esityksessä loistavat Suomen eturivin esiintyjät. Show sisältää upeita Abba-tyylisiä pukuja ja koreografiaa sekä sirkusnumeroita. Abba-nelikkona Capri Selo (Amberian Dawn), Piritta Lumous (Manzana), Olli Kärki ja tangokuninkaanakin tuttu Marko Lämsä. He tykittävät Abban hittejä sellaisella energialla, ettei se jätä ketään kylmäksi. Lue lisää Suomen Musiikkiteatterin sivuilta.

Majoitus Cumulus Resort Aulanko -hotellissa
alk. 103 € / yö / yhden hengen huone
alk. 121 € / yö / kahden hengen huone

Varaa tästä

Valitse ensin mieleisesi huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja.

Hinta sisältää

  • majoituksen 1 yöksi Standard-luokan huoneessa Cumulus Resort Aulanko -kylpylähotellissa
  • runsaan hyvän olon buffet-aamiaisen
  • sauna- ja kylpyläosaston vapaan käytön

Teatterilippu helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • Teatterilippu 28 € / kpl
  • Illallinen ja teatterilippu 51 € / henkilö

Teatterilippujen varaukset viimeistään 2 viikkoa ennen näytöstä. Illallinen ja teatterilippu -paketti sisältää kesäisen noutopöydän ennen esitystä. Noutopöytä tarjoillaan vaihtuvin menuin.

Ryhmämyynti ja lisätiedot: Länsi-Suomen aluemyyntikeskus, puh. 0200 72 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai west.sales@restel.fi.

Esityspäivä Klo
to 27.7. 19.00
pe 4.8. 19.00

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Varaukset vain omalta varaussivustoltamme. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 2 viikkoa ennen näytöstä.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Suomen Musiikkiteatteri