Aktiivipelaajan golfpaketti Nokialla

Cumulus Resort Eden tarjoaa ainutlaatuisen majoituspaketin aktiivigolfaajille. Kun varaat golfpaketin, saat käyttöösi Nokia River Golfin Green Feen joka sisältää 54 reikää golfia haluamallasi yhdistelmällä 9 ja 18 reiän kierroksia. Nyt kannattaa hyödyntää mahdollisuus pelata useampi kierros samalla reissulla - ja tietysti rentoutua kylpylässä päivän päätteeksi.

Golfpaketti Cumulus Resort Eden -kylpylähotellissa
alk. 199 € / yö / 1 hengen huone
alk. 329 € / yö / 2 hengen huone

Varaa tästä

Pakettihinnat sisältävät

  • majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • kylpylän allasosaston ja saunojen vapaan käytön
  • ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalin vapaan käytön
  • Nokia River Golf -kentän Green Feen, joka sisältää 54 reikää golfia haluamallasi yhdistelmällä 9 ja 18 reiän kierroksia

NOKIA RIVER GOLF

Nokia River Golfin golfkentät muodostuvat 18-reikäisestä River-kentästä ja uudesta 18-reikäisestä Rock-kentästä kauniissa hämäläisessä maalais- ja kartanomiljöössä Nokian virran ja kallioiden kupeessa. Kummut ja lukuisat hiekkaesteet antavat kentille oman leimansa.

Varaathan aikasi valitsemaltasi kentältä etukäteen suoraan caddiemasterilta (puh. 03 3400 234). Tutustu kenttäkohtaisiin ohjeisiin etukäteen. Huomioithan kenttien tasoitusjärjestelmät.

Alastalontie 33
37120 Nokia
puh. 03 3400 234
toimisto@nrg.fi
Nokia River Golfin sivuille
Etäisyys Rantasipi Edenistä 8,8 km.

Voit ostaa Green Feen myös erikseen majoituksen yhteydessä. Tutustu tarjoukseen »

TARJOUSEHDOT 

Hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- ja PINS-kanta-asiakaskorteilla, hinta ilman korttia 209 € /yö/1 hengen huone ja 341 € /yö/2 hengen huone. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.