Bileloma Hyvinkäällä

Hyvinkää kutsuu bailaamaan – unet tarjoaa Cumulus City Hyvinkää

Rentoa ja iloista menoa Hyvinkäällä! Bilelomalla Hyvinkäällä nautit illasta legendaarisessa iltaravintola Hopealyhdyssä. Lue lisää iltaravintola Hopealyhdyn sivuilta.

Majoitus Hyvinkäällä

Cumulus City Hyvinkäällä voit valmistautua rauhassa hauskaan iltaan, ja illan päätteeksi eivät odota taksijonot vaan hotellin mukava sänky. Cumulus City -hotellissa nukut hyvin mieltymyksesi mukaisella tyynyllä – aivan ravintolan vieressä. Bileiden jälkeinen aamu alkaa runsaalla buffetaamiaisella. Tervetuloa!

Bileloma – majoitus Cumulus City Hyvinkäällä
alk. 67 € / yö 1 hengen huoneessa
alk. 81 € / yö 2 hengen huoneessa

Varaa tästä

TARJOUSEHDOT

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.