Duudsonit Activity Park Seinäjoella

Perheloma ja Duudsonit Activity Park Seinäjoella

Liikkumisen ja jekkuilun iloa Seinäjoella – räätälöi oma perhelomasi ja vietä hauska seikkailupäivä. Duudsonit Activity Park on räjähtävää Duudsoni-energiaa täynnä oleva aktiviteettipuisto, jossa monipuoliset teemaosastot haastavat kokeneemmankin seikkailijan. Vietä rento päivä yhdessä perheen, ystävä- tai työporukan kanssa. Lue lisää Duudsonit Activity Parkin sivuilta.

Majoitus Seinäjoella

Mukava, mutkaton Hotelli Cumulus City Seinäjoki toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi lomailemaan Seinäjoelle. Meillä majoitut mukavasti ja kätevästi keskellä kaupunkia. Meillä lapset ovat Tähtivieraita, joita odottavat iloiset yllätykset, omat aamiaisherkut ja muu mukava.

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja Duudsonit Activity Parkiin.

Liput Duudsonit Activity Parkiin kätevästi huonevarauksen yhteydessä 18 €/yli 6-vuotiaat ja 12 €/lapsi (2–6-vuotiaat). 

Majoitus Cumulus City Seinäjoki -hotellissa
alk. 120 € / yö / kahden hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön
  • pysäköinnin (pysäköintipaikat täytetään saapumisjärjestyksessä)

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö.  Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

TARJOUSEHDOT

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.