Flamingo Spa Fun Pack Vantaalla

Lähde hauskalle minilomalle hotelliin, Flamingon Kylpylään ja Jumboon

Jumbon yhteydessä sijaitseva Flamingo on ainutlaatuinen elämyskeidas, jossa voit kokeilla West Coast hohtogolfia sekä pulahtaa Flamingo Spa Vesipuiston poreisiin. Ilta taas sujuu rattoisasti Jumbon laajan ruokaravintolavalikoiman ja yöelämän parissa. Lue lisää Flamingo Span sivuilta.

Majoitus Vantaalla

Vantaan Cumulus City Airport Vantaa ja Cumulus Resort Airport Congress Center -hotelleissa voit viettää aktiivista lomaa aivan lentokentän vieressä, loistavien liikenneyhteyksien varrella. Hotellit sijaitsevat noin kilometrin päässä Kauppakeskus Jumbosta ja sen loistavista ostos- ja viihdemahdollisuuksista. Shoppailua, minigolfia ja vesileikkejä  ja tietenkin hotellin mukava sänky, ystävällinen palvelu, herkullinen aamiainen ja saunan löylyt tekevät lomasta erityisen mukavan.

Flamingo Spa Fun Pack -hupipaketti
alk. 62 € / yö / henkilö / 2 hengen huone

Varaa tästä

Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • yhden päivän sisäänpääsy Flamingo Spa Vesipuistoon hotellimajoituksen yhteydessä (1–2 aikuiselle)
  • sisäänpääsy ja ratakierros kahdelle West Coast Hohtogolfiin
  • mahdollisuus ostaa sisäänpääsy Flamingo Spa Kylpylä (K-18) -osastolle erikoishintaan kylpylän vastaanotosta.* Ei aikarajoitusta.
  • hoitoa ja hemmottelua Flamingo Day Spassa Cumulus City & Resort -vieraiden erikoishinnoin 20 % (ei koske Flamingo Spa Kylpylä -alueen Wellness-hoitoja).
  • veloitukseton aikataulun mukainen lentokenttäkuljetus hotellin ja lentokentän välillä 
  • kuntosalin käytön (Cumulus City Airport) ja uima-altaan käytön (Cumulus Resort Airport Congress Center)

Hohtogolfiin on varattava aika itse West Coast hohtogolfin sivuilta.

Huomioithan, että Day Spa on suljettu sunnuntaisin. Varaathan hoitosi hyvissä ajoin. Pyhäpäivinä aukioloissa voi olla poikkeuksia.

*Erikoishintaiset liput ostettavissa ainoastaan kylpylän vastaanotosta. Alle 10-vuotiaita lapsia ei saa jättää Vesipuistoon ilman aikuisen valvontaa.

Tarjousehdot

Flamingo Spa Fun Pack on saatavilla joka päivä. Hinnat ovat alkaen-hintoja viikonloppuisin (pe-su) Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Hinta ilman korttia alkaen 134 €/yö/2 hh. Pakettiin sisältyvät liput Flamingoon ja West Coast hohtogolfiin saa hotellin vastaanotosta. Liput käytettävä majoituksen yhteydessä. Hinnat voimassa 6.1.2019 asti.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.