Flamingo Spa Kylpylä – kupliva miniloma kahdelle

Vietä hemmotteleva Flamingo Spa -miniloma Vantaalla

Tervetuloa tropiikkiin! Flamingo Kylpylä Vantaalla vie sinut pikamatkalle lämpöön ja itämaiseen tunnelmaan  täydellisen rentoutumisen kruunaavat yöunet Cumulus City & Resort -hotellissa, jossa teitä odottaa huoneessa pullo kuohuvaa suklaan kera. Lue lisää Flamingo Span sivuilta »

Majoitus Vantaalla

Cumulus City Airport Vantaa ja Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellit sijaitsevat noin 1 km kävelymatkan päässä Viihdekeskus Flamingosta ja sen mahtavasta Flamingo Spa -kylpylästä sekä Jumbon ostoskeskuksesta. Shoppaa, nauti ravintoloiden antimista ja hemmottele itseäsi Flamingon upealla, vain aikuisille tarkoitetulla Flamingo Spa Kylpylä -osastolla ja Flamingo Day Span hoidoilla, jotka voit ostaa edulliseen -20 % hintaan.

Kupliva Flamingo Spa Kylpylä -hemmotteluyö
alk. 70 € / yö / henkilö 2 hengen huoneessa

Varaa tästä

Hinta sisältää 
  • 1 yön majoituksen jaetussa Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • yhden päivän sisäänpääsyn Flamingo Spa Kylpylä -osastolle 1–2 henkilölle (K-18) tulo- tai lähtöpäivänä
  • kuohuviinipullon ja suklaata
  • mahdollisuuden ostaa hoitoa ja hemmottelua Flamingo Day Spassa alehintaan -20 % (Ei koske Kylpylä-alueen Wellness-hoitoja).

Huomioithan, että Day Spa on suljettu sunnuntaisin. Varaathan hoitosi hyvissä ajoin. Pyhäpäivinä aukioloissa voi olla poikkeuksia. Kupliva-hemmottelupaketin ikäraja on 18 vuotta.

Tarjousehdot

Hemmottelupaketti on saatavilla joka päivä. Paketin alkaen-hinta on voimassa viikonloppuisin (pe–su) Plussa- tai PINS-kortilla. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 75 €/yö/henkilö/2 hh. Pakettiin sisältyvät liput Flamingo Spa Kylpylään saa hotellin vastaanotosta. Liput käytettävä majoituksen yhteydessä. Hinnat voimassa 6.1.2019 asti.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmaan hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Flamingo Spa