Flamingo Spa Muksupaketti

Muksupaketti Flamingo Spa Vesipuistossa

Vantaalla vietät vuoden parhaan perheloman! Polskuttele mielin määrin Flamingo Spassa, peuhaa lasten leikkimaailma Naurusaaressa, kokeile hohtokeilausta tai hohtogolfia tai piipahda vaikkapa elokuvissa Flamingon viihdekeskuksessa. Samassa yhteydessä myös Jumbon ostoskeskuksen mahtava ostos- ja ravintolatarjonta.

Lue lisää Flamingo Span sivuilta. Tutustu hemmotteluhoitoihin Flamingo Day Span sivuilla. Otathan huomioon, että Day Spa on suljettu sunnuntaisin. Suosittelemme varaamaan hoidot hyvissä ajoin.

Majoitus Vantaalla

Cumulus City & Resort -hotellit sijaitsevat noin kilometrin päässä viihdekeskus Flamingosta kylpylöineen ja ostoskeskuksineen. Meiltä löydät kotoisan hotellin, ystävällisen palvelun ja runsaan buffet-aamiaisen hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Varaa tästä

Muksupaketti – kylpyläliput ja majoitus 
alkaen 119 € / perhe (2 aik. ja 1–2 lasta)

Paketti on saatavilla Cumulus City Airport sekä Cumulus Resort Airport Congress Center -hotelleissa.

Hintaan sisältyy

  • majoitus 1 yöksi 2 hengen Standard-huoneessa, jossa 1 lisävuode 1 lapselle 
  • runsas buffet-aamiainen
  • yhden päivän sisäänpääsy Flamingo Spa Vesipuistoon hotellimajoituksen yhteydessä 2 aikuiselle ja 1–2 lapselle (3–13 v.)
  • mahdollisuus ostaa sisäänpääsy aikuisten Spa Kylpylä (K-18) -osastolle erikoishintaan kylpylän vastaanotosta**
  • hoitoa ja hemmottelua Flamingo Day Spassa Cumulus Resort -vieraiden erikoishinnoin 20 % alennuksella (ei koske aikuisten Spa Kylpylä -alueen Wellness-hoitoja)
  • veloitukseton aikataulun mukainen lentokenttäkuljetus hotellin ja lentokentän välillä
  • kuntosalin käytön (Cumulus City Airport Vantaa) tai uima-altaan käytön (Cumulus Resort Airport Congress Center)

*Kahden hengen huoneen 1 lasten lisävuoteella voit varata netissä. Mikäli haluat varata paketin isommalle perheelle, teethän varauksen suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

**Aikuisten Spa Kylpylä (K-18) -sisäänpääsy Muksupaketti-asiakkaille joka päivä tarjolla alennettuun erikoishintaan. Erikoishintaiset liput ostettavissa ainoastaan kylpylän vastaanotosta. Alle 10-vuotiaita lapsia ei saa jättää Vesipuistoon ilman aikuisen valvontaa.

Tarjousehdot 

Muksupaketti on saatavilla joka päivä. Paketin alkaen-hinta on voimassa viikonloppuisin Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Hinta ilman korttia alkaen 129 €/perhe/yö. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Liput Flamingoon on käytettävä majoituksen yhteydessä. Hinnat voimassa 6.1.2019 asti.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.