Golfia Hämeenlinnassa

Tervetuloa nauttimaan golflomasta Hämeenlinnaan 

Kulttuurihistoriallinen kylpylähotelli Aulangon luonnonpuistossa tarjoaa upeat puitteet golflomallesi. Cumulus Resort Aulanko tarjoaa majoituspaketteja Aulanko Golfin Hugo- ja Eversti-kentille, Linna Golfiin sekä Tawast Golfiin.

 

Tarjoukset eivät ole voimassa tällä hetkellä.

 

Varaa tästä

 

Golfkentät ja varaukset

Kulttuurihistoriallinen kylpylähotelli Aulangon luonnonpuistossa tarjoaa upeat puitteet golflomallesi. Aulangon golfkentät sijaitsevat kylpylähotellin ympärillä. Vuonna 1940 perustettu perinteikäs Hugo on Suomen vanhin alkuperäisessä muodossaan oleva golfkenttä. 18-reikäinen Eversti on avattu vuonna 2006. Kaunis Linna Golf on European Tour tasoinen kenttä ja viheriö Vanajanlinnan pihapiirissä. Tawast Golfin 18-reikäinen kenttä kiertelee kauniissa järvimaisemassa Katumajärven rannalla.

Aulanko Golf (Hugo ja Eversti)
Aulangon Heikkiläntie 91
13900 Hämeenlinna
Puh. 03 653 7741
toimisto@aulankogolf.fi
Aulanko Golfin sivuille tästä

Linna Golf
Vanajanlinnantie 485, 13330 Harviala Hämeenlinna
0600 550 123 (0,80 €/min+pvm/mpm)
office@linnagolf.fi
Linna Golfin sivuille

Tawast Golf
Tawastintie 48
13270 Hämeenlinna
03 630 610
tawast@tawastgolf.fi
Tawast Golfin sivuille

Tarjousehdot 

Hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- ja PINS-kanta-asiakaskorteilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.