Golfia Jyväskylän seudulla – Muurame Golf

Tervetuloa nauttimaan golflomasta Jyväskylän seudulle! Räätälöi oma golflomasi ja lisää huonevaraukseen tarvittavat green feet golfkentälle.

Lomamajoitus Cumulus Resort Laajavuori -kylpylähotellissa
alk. 93 € / yö / 1 hengen huone
alk. 111 € / yö / 2 hengen huone 

Varaa tästä

Hinnat sisältävät

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunojen ja kylpyläosaston vapaan käytön sekä allasosastolla mahdollisesti järjestettävät ryhmäliikuntatunnit

Green fee kätevästi majoitusvarauksen yhteydessä

Valitse hotellivarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen green feet hintaan 40 €/kpl. 

Varaathan lähtöajan etukäteen suoraan caddiemasterilta, p. 014-373 2310.

Muurame Golf

18-reikäinen Muurame Golf on tunnettu iloisesta ja rennosta ilmapiiristään sekä tuoreesta ajattelutavastaan. Kodikkaasta klubirakennuksesta löytyvät kahvio, pro shop, pukuhuoneet ja tilaussauna. Klubirakennuksen läheisyydestä löytyvät myös lähipelialueet sekä monipuolinen ruohorange. Muurame Golf sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä hotellista. Lisätietoja Muurame Golfista.

TARJOUSEHDOT

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.