Hämeenlinnan Teatteri: Yksi iso pitkä rakkaus Tabermannilla, kiitos.

Cumulus City & Resort -hotellien teatterilomalla Hämeenlinnassa nähdään romanttinen tragikomedia Yksi iso pitkä rakkaus Tabermannilla, kiitos.

Esitys kertoo kahden hieman eksyksissä olevan ihmisen kohtaamisesta ja uskalluksesta heittäytyä sen kohtaamiseen. Lue lisää Hämeenlinnan Teatterin sivuilta.

teatteriloma Hämeenlinnassa

Tervetuloa teatterilomalle Hämeenlinnaan! Cumulus Resort Aulanko Hämeenlinnassa tarjoaa oivan mahdollisuuden yhdistää kulttuuri- ja kylpyläloma.

Majoitus Cumulus Resort Aulanko-hotellissa
alk. 121 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Varaa teatterilippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 15 vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 29 €/henkilö 
Esityspäivä Klo
la 11.11. 18.30
la 18.11. 18.30
la 2.12. 18.30
pe 8.12. 13.30
la 9.12. 18.30
la 16.12. 18.30

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.