Hyvinvointiviikonloppu Aulangolla 25.–27.8.

Hidasta elämää -hyvinvointiviikonloppu Aulangolla

Cumulus Resort -kohteet ja Hidasta elämää toteuttavat yhteistyössä ainutlaatuisen hyvinvointiviikonloppujen sarjan. Tutustu Cumulus Resort Aulanko -hotellissa järjestettävän valmennuksen sisältöön ja ilmoittaudu mukaan! Nyt on aika antaa hetki itsellesi.

Tikapuut rakkauteen on tunnetaulukko, jonka avulla saat suuria ahaa-elämyksiä itsestäsi ja läheisistäsi. Ymmärrys ja myötätuntoa itseä ja muita kohtaan kasvaan ja erilaisten näkemysten hyväksyminen tuo mielenrauhaa. Ymmärrät tunteiden tarkoituksen ja opit vapauttamaan kaikkia tunteita, jotka aiheuttavat stressiä.

Hyvinvointiviikonloppu
alk. 395 € / henkilö 1 hengen huoneessa 
alk. 345 € / henkilö jaetussa 2 hengen huoneessa

Hinnat sisältävät

  • majoituksen 2 yöksi standard-huoneessa
  • hyvän olon buffet-aamiaisen
  • kylpylän allasosaston, saunojen ja kuntosalin käytön
  • Hidasta elämää -hyvinvointiviikonlopun ohjelman, tervetulo-smoothien, kahvi/teetarjoilun ohjelman aikana, kolmen ruokalajin wellness-illallisen yhtenä iltana ja Tara Langen uutuuskirjan Tikapuut rakkauteen - Tunne elämäsi (Otava 2017)

Tarjous on voimassa 25.–27.8.2017. Varaukset tuotetunnuksella HIDASTA. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Varaa tästä

OHJELMA

Perjantai 25.8. (1 tunti)

Johdanto: Johdatus viikonlopun teemaan. Tutustumme tikapuuhun ja sen käyttömahdollisuuteen arjessa, ihmisuhteissa ja työpaikalla. Mikä on sinun perustunteesi ja miksi olet jäänyt siihen jumiin? Millaisia ihmisiä olet kerännyt ympärillesi ja mistä tämä kertoo?

Lauantai 26.8. (1,5 tuntia luento ja 30 min. workshop)

Mitä rakastavaa oppia tarjoavat meidän raskaina pitämät tunteet – häpeä, syyllisyys, apatia, suru ja pelko? Entä himo, viha ja ylpeys, mitä niiden kanssa opetellaan? Kaikki elämän kokemukset näyttäytyvät eri tavalla tikapuiden kautta ja saat ymmärrystä ja johdatusta tuleviin haasteisiin. Osaat ottaa tunteet vastaan ja toimia oikein myös muiden näiden tunteiden kanssa kamppailevien kanssa.  

Lauantai 26.8. (1 tunti luento ja 1 tunti workshop)

Voimissasi olet rohkea, rauhallinen, avulias, hyväksyvä ja ymmärtävä. Tikapuun selkeiden vastakohtien avulla näet miksi jotkut näistä voivat olla vielä vaikeita. Workshopissa saat tikapuun avulla suunnan elämällesi. Johdatan yksinkertaisten ja konkreettisten keinojen avulla sinut tasapainoisen ja rakkaudellisen elämän äärelle.

Kouluttaja

Tara Lange on suurperheen äiti, kirjailija, luennoitsija ja yrittäjä. Taran tyyliä on kuvattu suoraksi ja rehelliseksi ja luennot hipovat elävyydessään stand-up showta. Taran asenne elämään on lempeän letkeä ja ymmärtävä. Kun ymmärtää itseään ja ihmisiä ympärillään, voi ottaa rennommin ja päästää irti kontrollista.

Ymmärryksen lahjaa Taraa jakaa tunteiden tikapuiden avulla. Sen avulla on helppo innostua elämästä ja joka tasolta aukeaa kokonaan uusi maailma. 

Katso Tara Langen kotisivut »

Tutustu myös muihin Hidasta elämää -hyvinvointiviikonloppuihin Cumulus Resort -hotelleissa »

Hidasta elämää -viikonloput