Ilmailumuseo Vantaan Aviapoliksessa

Ilmailumuseo on jännittävä koko perheen vierailukohde

Suomen Ilmailumuseo on Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitseva ilmailun erikoismuseo, jonka kokoelmissa on noin 80 lentokonetta sekä runsaasti muita ilmailuun liittyviä esineitä. Museossa on myös ravintola sekä oma museokauppa. Lue lisää Ilmailumuseon sivuilta.

Majoitus Vantaalla

Hotellimme Cumulus City Airport Vantaa ja Cumulus Resort Airport Congress Center sijaitsevat lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää, vain kilometrin päässä Viihdekeskus Flamingosta kylpylöineen ja ostoskeskuksineen. Meiltä löydät kotoisan hotellin, ystävällisen palvelun ja herkullisen buffet-aamiaisen hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Varaa tästä

Valitse hotellivarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen Ilmailumuseon lippuja tarvitsemasi määrän.

Perhelipun Ilmailumuseoon ostat kätevästi huonevarauksen yhteydessä 25 €/lippu (2 aikuista ja 2 lasta 7–17 v.). Alle 7-vuotiaat veloituksetta.

Cumulus City & Resort -hotellit Vantaalla  
Cumulus City Airport Vantaa alk. 99 € / 2 hengen huone
Cumulus Resort Airport Congress Center alk. 85 € / 2 hengen huone

Hintaan sisältyy

 • 1 yön majoitus standard-huoneessa
 • runsas buffet-aamiainen
 • sauna
 • monipuolisen kuntosalin käytön (Cumulus City -hotellissa)
 • uima-altaan käytön (Cumulus Resort -hotellissa)
 • aikataulun mukaisen kuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä 

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö.  Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

  Tarjousehdot

  Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

  Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.