Imatra Ballet, St.Petersburg Ballet Theatre: Giselle

Tule nauttimaan Imatralle romanttisesta ja häkellyttävästä baletin teoksesta Giselle.

Giselle on baletin romanttista tyylisuunta edustava teos. Teoksen on esittänyt ensimmäisen kerran Pariisin oopperan baletti kesällä 1841. Nuori maalaisneito rakastuu silmittömästi komeaan Lyos- nimiseen nuoreen mieheen. Rinnalla vaikuttaa nuori maalaispoika, joka on tulisesti rakastunut Giselleen. Giselle ei anna huomiotaan nuorelle maalaispojalle. Maalaispoika selvittää, että Gisellen rakkaus, Lyos, on todellisuudessa valepukuinen aatelismies Albrecht, joka on jo kihloissa herttuattaren tyttären kanssa. Kuullessaa totuuden Albrechtista pettynyt Giselle menettää henkensä. Lue lisää esityksestä Imatra Balletin sivuilta.

Majoitus Imatralla

Koe Vuoksen ainutlaatuiset kulttuurimaisemat Imatrankosken varrella. Upea linnamainen Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli tarjoaa satumaisen majoituksen kylpylähemmotteluin.

Majoitus Cumulus Resort Imatran Valtiohotellissa
alk. 108 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Varaa lippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään neljä arkipäivää ennen näytöstä.

  • Balettilippu 51 €/henkilö 
Esityspäivä Klo
1.1.2018 17.00
2.1.2018 18.30

TARJOUSEHDOT

 

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.