Iskelmäparatiisi 2018 -majoituspaketti Ikaalisissa

Ikaalisten suosittu kaksipäiväinen kesäfestivaali Iskelmäparatiisi tulee jo 16. kertaa viihdyttämään musiikin ystäviä! 

Kyrösjärven upeissa rantamaisemissa järjestettävä tapahtuma starttaa kesän festarikauden 8.–9. kesäkuuta. Luvassa artistikattaus, joka on täynnä suomalaisen popin ja iskelmän suosikkiartisteja. 

Juha Tapio aloittaa kesäfestivaalikeikkansa Iskelmäparatiisissa. Jenni Vartiainen teki uuden Terra-albuminsa myötä syksyllä menestyksekkään keikkakiertueen. Karismaattinen esiintyjä on odotettu tähti Ikaalisissa. Supersuosittu Suvi Teräsniska sai viime vuonna lukuisia alan merkittäviä palkintoja. Hän tähdittää festivaalia jo toisena kesänä peräkkäin. Viime kesän huikean vastaanoton jälkeen oli itsestään selvää buukata yleisön lavavedoilla hurmanneet Lauri Tähkä ja Neljänsuora lauteille uudestaan. Ja kun bänditarjontaan lisätään vielä lukuisista radiohiteistään tunnettu Happoradio, suomalaisen tanssipopin ykköskokoonpano Aikakone sekä 40-vuotisjuhlavuottaan tänä vuonna vauhdikkaasti viettävä Popeda, on Suomen kauniin kesän festarikauden aloittava Iskelmäparatiisi valmis ottamaan vieraat vastaan.

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä ja hotellin upeat ranta-alueet tarjoavat upeat puitteet ikimuistoiselle kesätapahtumalle! Edes mahdolliset kesäsateet eivät näitä juhlia pilaa, sillä artistit esiintyvät katetussa teltassa. Ravintola Violetassa viihdyttävät tanssiorkesterit ja ohjelma jatkuu yön pikkutunneille saakka. Majoitusmahdollisuudet ja muut oheispalvelut ovat Ikaalisten Iskelmäparatiisissa myös vertaansa vailla.

Täysin uutena lisäpalveluna on festivaalibussi, joka kuljettaa festarikävijät suoraan Tampereelta Ikaalisiin ja takaisin.

Majoitus 

Majoituspaketti Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä
hintaesimerkkejä:

199 € / yö / 1 hengen huone Plussa-kortilla
216 € / yö / 1 hengen huone normaalihinta

270 € / yö / 2 hengen huone Plussa-kortilla
290 € / yö / 2 hengen huone normaalihinta

Hinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Varaus on sitova ja se tulee maksaa varauksen yhteydessä, sitä ei voi muuttaa eikä rahoja palauteta. 

Hinnat sisältävät:

  • Majoituksen valitsemassa huoneluokassa
  • herkullisen buffet aamiaisen
  • allasosaston, saunojen ja kuntosalin käytön

  • Wellness & Sport -ohjelman

  • yhden päivän liput tapahtumaan

Varaa tästä

Ohjelma

Perjantaina ravintola Violetassa:

Tarja Lunnas
Jarkko Honkanen

Perjantaina teltassa:

Aikakone
Suvi Teräsniska
Happoradio
Lauri Tähkä

Lauantaina ravintola Violetassa:

Saija Tuupanen
Tomi Markkola

Lauantaina teltassa:

Neljänsuora
Jenni Vartiainen
Juha Tapio
Popeda

TARJOUSEHDOT

Tarjoushinnat ovat varattavissa vain oman varauskanavamme kautta majoitusajalle Plussa- tai PINS-kortilla.

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.