Iskelmäparatiisi 2018 -majoituspaketti Ikaalisissa

Ikaalisten suosittu kaksipäiväinen kesäfestivaali Iskelmäparatiisi tulee jo 16. kertaa viihdyttämään musiikin ystäviä! 

Kyrösjärven upeissa rantamaisemissa järjestettävä tapahtuma starttaa kesän festarikauden 8.–9. kesäkuuta. Luvassa artistikattaus, joka on täynnä suomalaisen popin ja iskelmän suosikkiartisteja. Kesän 2018 Iskelmäparatiisi-festivaalin tähtiesiintyjät julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä ja hotellin upeat ranta-alueet tarjoavat upeat puitteet ikimuistoiselle kesätapahtumalle! Edes mahdolliset kesäsateet eivät näitä juhlia pilaa, sillä artistit esiintyvät katetussa teltassa. Ravintola Violetassa viihdyttävät tanssiorkesterit ja ohjelma jatkuu yön pikkutunneille saakka. Majoitusmahdollisuudet ja muut oheispalvelut ovat Ikaalisten Iskelmäparatiisissa myös vertaansa vailla.

Majoitus 

Majoituspaketti Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä
hintaesimerkkejä:

199 € / yö / 1 hengen huone Plussa-kortilla
216 € / yö / 1 hengen huone normaalihinta

270 € / yö / 2 hengen huone Plussa-kortilla
290 € / yö / 2 hengen huone normaalihinta

Hinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Varaus on sitova ja se tulee maksaa varauksen yhteydessä, sitä ei voi muuttaa eikä rahoja palauteta. 

Hinnat sisältävät:

  • Majoituksen valitsemassa huoneluokassa
  • herkullisen buffet aamiaisen
  • allasosaston, saunojen ja kuntosalin käytön

  • Wellness & Sport -ohjelman

  • yhden päivän liput tapahtumaan

Varaa tästä

TARJOUSEHDOT

Tarjoushinnat ovat varattavissa vain oman varauskanavamme kautta majoitusajalle Plussa- tai PINS-kortilla.

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.