Itsenäisyysviikon tarjous

Juhli satavuotiasta Suomea tyylillä ja lähde minilomalle itsenäisyyspäivän viikolla Cumulus Resort -hotelliin. Nauti runsaan aamiaisbuffetin antimista ja rentoudu kylpylässä tai reippaile luonnossa.

Toinen yö puoleen hintaan

Kun varaat 2 peräkkäistä lomayötä itsenäisyyspäivän viikolla (maanantai–sunnuntai), saat toisen yön puoleen hintaan! Tarjoushinta on voimassa Cumulus Resort -hotelleissa, pois lukien pohjoisen kohteet Rovaniemellä ja Rukalla.

Varaukset

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

 

Varaa majoitus oman varauskanavamme kautta jo tänään ilman ennakkomaksua. Varausaika 1.11.–9.12. Etu on voimassa majoitusajalle 4.–10.12.2017 Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella SUOMI100. Tarjous ei koske Cumulus Resort Rukahovi, Cumulus Resort Pohjanhovi ja Cumulus Resort Polar -hotelleja. Valitse varauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet ja maksa vasta majoittuessasi!

Varaa tästä

Majoitushinta sisältää

  • majoituksen valitsemassasi huoneluokassa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan ja joissain hoteleissamme myös uima-altaan tai kuntosalin käytön tai pysäköinnin
  • kylpylähotelleissa allasosaston käytön
  • Cumulus resort Airport Congress Center -hotellissa aikataulun mukaisen kuljetuksen lentokentälle

Voit varata majoituksen myös puhelimitse 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm), jolloin Plussa- ja PINS-kanta-asiakasetusi on 10 %.

TARJOUSEHDOT

Itsenäisyyspäivän tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin oman varauskanavan kautta majoitusajalle 4.–10.12.2017 Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella SUOMI100. Tarjoushintainen majoitus on varattavissa 9.12.2017 saakka. Tarjous koskee peräkkäisiä öitä samassa hotellissa. Tarjous ei koske Cumulus Resort Rukahovi, Cumulus Resort Pohjanhovi ja Cumulus Resort Polar -hotelleja.

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.