Jännitystä Aulangon Seikkailupuisto HugoParkissa

Löydä sisäinen sankarisi HugoParkissa Hämeenlinnassa

Seikkailupuistossa pääset näyttämään kavereillesi, kuka on porukan kovin huimapää! HugoPark Aulanko tarjoaa haasteita niin pienille uskalikoille kuin kovimmille huimapäillekin. Seikkailupuisto sijaitsee aivan Cumulus Resort Aulanko -hotellin välittömässä läheisyydessä, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Tarkasta aukioloajat ja katso lisätietoja Seikkailupuisto HugoParkin sivuilta »

 

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Majoitus Hämeenlinnan keskustassa tai Aulangolla

Lomamajoitus Cumulus City Hämeenlinna -hotellissa

Lomamajoitus Cumulus Resort Aulanko -kylpylähotellissa
 

Varaa tästä

Valitse mieleisesi huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja Seikkailupuistoon.

Majoitushinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-luokassa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunan ja uinnin (Cumulus City Hämeenlinna)
  • kylpylä- ja saunaosaston vapaan käytön (Cumulus Resort Aulanko)

Lasten lisävuode alk. 10 €/yö. Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille, kylpylähotellissa 7 €/yö. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). 

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Seikkailupuisto HugoPark