Joensuun kaupunginteatteri: Harmony Sisters

Cumulus City -hotellien teatterilomalla Joensuussa nähdään musiikkiteatteriesitys Harmony Sisters.

Harmony Sisters on koskettava ja vauhdikas musiikkiteatteriesitys, joka seuraa nuorten naisten elämää kolmen sodan varjossa 1910-luvun lopulta aina 1950-luvulle asti. Se on kertomus kolmesta sisaresta, jotka valloittivat laulullaan koko Euroopan ja siinä sivussa suomalaisten sydämet. Kosmopoliitit Vera, Maire ja Raija Valtonen olivat norjalais-suomalaisen äidin ruotsinkielisiä tyttäriä, jotka syntyivät Venäjällä ja kasvoivat kansainvälisessä Kotkassa. Siskokset esiintyivät niin Helsingin filmistudioilla kuin jatkosodan viihdytysjoukoissakin ja päätyivät natsi-Saksan propagandakiertueelle kiertämään Eurooppaa. Lue lisää näytelmästä Joensuun kaupunginteatterin sivuilta

Teatteriloma Joensuussa

Tervetuloa teatterilomalle Joensuuhun! Cumulus City Joensuu sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Joensuun kaupunginteatterista.

Majoitus Cumulus City Joensuu -hotellissa
alk. 89 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja maksuttomat peruutukset viimeistään 11 vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 28 €/henkilö
Esityspäivä Klo
pe 19.1. 19.00
la 20.1. 13.00 & 17.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Joensuun kaupunginteatteri/Johanna Kokkola