Joensuun kaupunginteatteri: Täällä Pohjantähden alla

Cumulus City -hotellien teatterilomalla Joensuussa nähdään keväällä 2018 Väinö Linnan mestariteos Täällä Pohjantähden alla.

Täällä Pohjantähden alla kuvaa Suomea järisyttänyttä aikakautta Pentinkulman kylän kautta. Ensimmäinen maailmansota horjutti vanhaa valtaa, demokratian, nationalismin ja sosialismin aatteet levisivät huhujen ja juorujen välissä. Täällä Pohjantähden alla -näytelmässä katse tarkentuu kahteen torppariperheen kasvattiin, Akseliin ja Elinaan sekä heidän rakkaustarinaansa myrskyn ytimessä. Lue lisää näytelmästä Joensuun kaupunginteatterin sivuilta

teatteriloma JOENSUUSSA

Tervetuloa teatterilomalle Joensuuhun! Cumulus City Joensuu sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Joensuun kaupunginteatterista.

Majoitus Cumulus City Joensuu -hotellissa
alk. 89 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Varaa teatterilippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 11 vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 28 €/henkilö
Esityspäivä Klo
pe 6.4. 19.00
la 7.4. 13.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Joensuun kaupunginteatteri