Kylpyläjoulu Aulangolla

Luonnon rauhaa, herkullista ruokaa, jouluista ohjelmaa ja hemmottelua kylpylässä – tervetuloa viettämään tunnelmallinen joulu Cumulus Resort Aulanko -hotellissa Hämeenlinnan ja Vanajaveden upeissa maisemissa. 

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Varaukset

Plussa- ja PINS-kortilla saat joulupaketin majoituksen osuudesta 10 % alennuksen, kun varaat Restelin oman varauskanavan kautta.

Varauksen voit peruuttaa veloituksetta 9.12.2017 saakka, jonka jälkeen tehdyt varaukset tulee maksaa ennakkoon täysimääräisesti varaushetkellä. Varaukset, joita ei ole maksettu, veloitetaan automaattisesti hotellin toimesta 10.12.2017. Suosittelemme luottokorttinumeron lisäämistä varaukseen veloitusta varten. Varaukset, joissa ei ole luottokortin numeroa laskutetaan ennakkoon, laskun eräpäivä on 10.12.2017.

Varaa tästä

Hintaan sisältyy

  • majoitus 2 yöksi
  • runsaat buffet-aamiaiset
  • jouluruokailut
  • sisäänpääsy joulutansseihin
  • monipuolinen joulunajan ohjelma
  • kylpylän allasosaston, saunojen ja kuntosalin vapaa käyttö majoittumisen ajan.

JOULUOHJELMA HOTELLISSA

Cumulus Resort Aulanko tarjoaa jouluaattona ja joulupäivänä runsaasti ohjelmaa, mm. joulupukin vierailu, retki hevostalleille, kauneimmat joululaulut, tunnelmallista uintia kynttilänvalossa ja joulutanssit. 

Katso lisätiedot joulun ohjelmasta (PDF)

Tarjousehdot

Joulupaketin hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Majoitusaika 24.–26.12.2017. Hinnat vaihtelevat ajankohdan, huoneluokan ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmiin myös hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.