Vietä tunnelmallinen, valmis joulu Ikaalisissa

Virittäydy joulun tunnelmaan savusaunan lempeissä löylyissä, nauti trooppisen kylpylän lämmöstä, runsaista jouluherkuista sekä monipuolisesta ohjelmasta niin lapsille kuin aikuisille – niistä on Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylän aito joulu tehty!

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Katso kaikki Cumulus Resort -hotellien valmiit joulupaketit tästä »

VARAUKSET

Plussa- ja PINS-kortilla saat joulupaketin majoituksen osuudesta 10 % alennuksen, kun varaat Restelin oman varauskanavan kautta.

Huomioittehan, että Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä lähettää ennakkolaskun 150 €/huone. Laskun maksuaika 14vrk. Peruutuksen sattuessa maksu palautetaan vain sairauslomatodistusta vastaan.

Varaa tästä

Hintaan sisältyy

  • majoitus 2 yöksi
  • runsaat buffet-aamiaiset
  • jouluruokailut
  • savusaunan löylyt
  • vapaa sisäänpääsy tanssiravintolaan
  • monipuolinen joulunajan ohjelma
  • kylpylän allasosaston, saunojen ja kuntosalin vapaa käyttö majoittumisen ajan

JOULUOHJELMA HOTELLISSA

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä tarjoaa jouluaattona ja joulupäivänä runsaasti ohjelmaa, mm. joulupukin vierailu, hevosajelua, kauneimmat joululaulut, joulukirkko ja Tomi Markkolan joulukonsertti.

Katso lisätiedot joulun ohjelmasta (PDF)

Jouluohjelma ja -ruokailut ei majoittuville vieraille (PDF) – tervetuloa mukaan joulun viettoon!

TARJOUSEHDOT

Joulupaketin hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Majoitusaika 24.–26.12.2017. Hinnat vaihtelevat ajankohdan, huoneluokan ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmiin myös hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €