Linnajoulu Imatralla

Tervetuloa viettämään kiireetön joulu Cumulus Resort Imatran Valtionhotellissa kauniissa linnaympäristössä, Imatran kosken jylhissä maisemissa. Valtionhotellin joulu on tulvillaan taikaa ja tunnelmaa, herkkuja ja lämminhenkistä ohjelmaa sekä rentoutumista hemmottelukylpylässä. 

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Varaukset

Plussa- ja PINS-kortilla saat joulupaketin majoituksen osuudesta 10 % alennuksen, kun varaat Restelin oman varauskanavan kautta.

Varauksen voit peruuttaa veloituksetta 9.12.2017 saakka, jonka jälkeen tehdyt varaukset tulee maksaa ennakkoon täysimääräisesti varaushetkellä. Varaukset, joita ei ole maksettu, veloitetaan automaattisesti hotellin toimesta 10.12.2017. Suosittelemme luottokorttinumeron lisäämistä varaukseen veloitusta varten. Varaukset, joissa ei ole luottokortin numeroa laskutetaan ennakkoon, laskun eräpäivä on 10.12.2017.

Varaa tästä

Hintaan sisältyy

  • majoitus 2 yöksi
  • runsaat buffet-aamiaiset
  • jouluruokailut
  • monipuolinen joulunajan ohjelma
  • hemmottelualtaiden ja saunojen vapaa käyttö majoittumisen ajan

JOULUOHJELMA HOTELLISSA

Cumulus Resort Imatran Valtionhotellin jouluohjelma sisältää mm. joulupukin vierailun, kauneimmat joululaulut ja opastetun kierroksen historiallisessa Linnahotellissa. 

Katso lisätiedot joulun ohjelmasta (PDF)

TARJOUSEHDOT

Joulupaketin hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Majoitusaika 24.–26.12.2017. Hinnat vaihtelevat ajankohdan, huoneluokan ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmiin myös hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.