Joulutunnelmaa Laajavuoressa

Luonnon ympäröimä Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuori tarjoaa joulun aikaan kylpylähemmottelun lisäksi notkuvat herkkupöydät ja paljon ohjelmaa koko perheelle. Tervetuloa! 

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Varaukset

Plussa- ja PINS-kortilla saat joulupaketin majoituksen osuudesta 10 % alennuksen, kun varaat Restelin oman varauskanavan kautta.

Varauksen voit peruuttaa veloituksetta 9.12.2017 saakka, jonka jälkeen tehdyt varaukset tulee maksaa ennakkoon täysimääräisesti varaushetkellä. Varaukset, joita ei ole maksettu, veloitetaan automaattisesti hotellin toimesta 10.12.2017. Suosittelemme luottokorttinumeron lisäämistä varaukseen veloitusta varten. Varaukset, joissa ei ole luottokortin numeroa laskutetaan ennakkoon, laskun eräpäivä on 10.12.2017.

Varaa tästä 

Hintaan sisältyy

  • majoitus 2 yöksi
  • runsaat buffet-aamiaiset
  • jouluruokailut
  • monipuolinen joulunajan ohjelma
  • kylpylän allasosaston, saunojen ja kuntosalin vapaa käyttö majoittumisen ajan

JOULUOHJELMA HOTELLISSA

Cumulus Resort Laajavuoren joulu tarjoaa tekemistä kaiken ikäisille! Jouluohjelma sisältää mm. joulukuusen hakuretken ja kuusen koristelun tonttuperheen johdolla, joulupukin vierailun, joululauluja ja -leikkejä, joulupäivän messun, jouluiset olympialaiset, joulusaunan ja uintia kynttilän valossa sekä kinkunsulatusjumppaa. 

Katso lisätiedot joulun ohjelmasta (PDF)

TARJOUSEHDOT

Joulupaketin hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Majoitusaika 24.–26.12.2017. Hinnat vaihtelevat ajankohdan, huoneluokan ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmiin myös hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.