Tunturijoulu Rukalla

Tervetuloa Cumulus Resort Rukahovin valmiiseen, kiireettömään jouluun! Sinua odottavat notkuvat herkkupöydät ja runsas jouluinen ohjelma sekä tietysti kirkkaana loistavat hanget ja loistavat laskettelumahdollisuudet. Hissille ja rinteisiin pääset suoraan hotellin ovelta! 

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Varaukset

Plussa- ja PINS-kortilla saat joulupaketin majoituksen osuudesta 10 % alennuksen, kun varaat Restelin oman varauskanavan kautta.

Varaukset tulee maksaa ennakkoon täysimääräisesti varaushetkellä.

Varaa tästä

Hintaan sisältyy

  • majoitus 3 yöksi
  • runsaat buffet-aamiaiset
  • joulunajan ruokailut (3 x päivällinen ja jouluaaton joulupuuro)
  • monipuolinen joulunajan ohjelma
  • joulusauna

Jouluaaton juhlavan illallisbuffetin kattausajat ovat klo 16.30 tai 20.00, varaathan pöydän valitsemaasi kattaukseen jo joulupaketin varauksen yhteydessä. 

Jouluohjelma hotellissa

Cumulus Resort Rukahovin jouluun kuuluu monenlaista mukavaa ohjelmaa kaiken ikäisille vieraille, mm. kauneimmat joululaulut, jouluhartaus ja joulupukin vierailu. Ohjelma kestää aatonaatosta tapaninpäivään asti.

Katso lisätiedot joulun ohjelmasta (PDF)

Tarjousehdot

Joulupaketin hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Majoitusaika 24.–26.12.2017. Hinnat vaihtelevat ajankohdan, huoneluokan ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Varaukset maksettava ennakkoon. Ei peruutusmahdollisuutta.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmiin myös hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.