Joululomatarjous

Joulunajan kaupunki- ja kylpylälomat

Lähde jouluostoksille, yövy meillä matkalla joulunviettoon tai nauti kylpylälomasta välipäivien vapailla. Varaa tukikohta ennen lomalentoa tai vietä lasketteluloma pohjoisessa. Olipa tarpeesi mikä tahansa, ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ilolla myös joulunaikaan.

 

Hotelli- ja ravintolaetusi 20 %

Varaa joulunajan hotellilomasi saman tien, ilman ennakkomaksua: saat 20 % alennuksen majoituksen hinnasta ja lisäksi 20 % alennuksen ruoasta ja ruokajuomasta koko majoituksen ajan (ravintolaetu ei koske Cumulus City Kallio, Cumulus City Hakaniemi ja Cumulus City Kaisaniemi -hotelleja). Tarjoushintaiset varaukset vain omalta varaussivustoiltamme Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tunnuksella JOULULOMA. Tarjous koskee majoituksia ajalla 15.12.2017–7.1.2018. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti, varaa heti omasi!

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Varaa tästä

Cumulus City -esimerkin alkaen-hinta on voimassa Cumulus City Mikkelissä ja Cumulus Resort -esimerkin Cumulus Resort Tropiclandiassa Vaasassa.

Huonehintamme vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti. Hinnat sisältävät majoituksen 1 yöksi 1-2 hengen huoneessa, runsaan buffet-aamiaisen, asiakassaunan ja mahdollisen uima-altaan sekä kuntosalin käytön. Kylpylähotelleissamme hinta sisältää buffet-aamiaisen lisäksi allasosaston, saunojen ja kuntosalin käytön. Huomioithan, että Cumulus Resort Tropiclandiassa kylpylän käyttö ei sisälly huonehintaan, Tropiclandian kylpylän lippuja voi ostaa erikseen hotellista.

Tarjousehdot

Joululoma-tarjoushinnat ovat varattavissa vain oman varauskanavamme kautta majoitusajalle 15.12.2017–7.1.2018 Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella JOULULOMA. 

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.