Joutsenlampi-balettipaketti Imatralla

Balettimatka Imatralta Savonlinnaan 

Majoitu Imatran Valtionhotellissa ja koe ikoninen balettiesitys Olavinlinnan upeissa puitteissa Savonlinnassa elokuussa 2017.

St. Petersburg Ballet Theatre esittää Pjotr Tšaikovskin rakastetun klassikkoteoksen Joutsenlampi Olavinlinnassa lauantaina 12.8.2017 sinfoniaorkesterin säestyksellä. Baletin pääsolistina nähdään hurmaava tähtitanssija, prima ballerina, Irina Kolesnikova. Balettielämyksen kruunaa 110-vuotiaassa Valtionhotellissa majoittuminen, Linnaravintolan maistuvat herkut sekä tietysti kuohuviinitarjoilu matkalla Savonlinnaan. Lue lisää balettiesityksen sivuilta.

Balettiloma Imatran Valtionhotellissa
alk. 183 € / yö / henkilö 2 hengen huoneessa

Varaa tästä 

Balettiloma sisältää

  • Majoituksen jaetussa 2 hengen Standard-huoneessa Kylpylähotellissa 12.–13.8.2017 
  • Runsaan buffet-aamiaisen
  • Lipun Joutsenlampi-esitykseen 12.8.2017
  • Lounaan LinnaRavintolassa ennen balettiesitykseen lähtöä
  • Kuljetuksen Valtionhotelli–Savonlinna-Valtionhotelli
  • Kuohuviinitarjoilun matkalla sekä virvokkeet ja pienen iltapalan paluumatkalla baletista
  • Valtionhotellin hemmottelukylpylän, hyvän olon saunojen ja Spa MiniGymin käytön majoittumisen aikana

Lounas klo 13.00, lähtö Savonlinnaan klo 15.00 ja paluu heti näytöksen jälkeen noin klo 21.00. Imatralle arvioitu saapumisaika on klo 23.00.

Valitse luksusta - voit varata huoneen myös historiallisesta Linnahotellista alk. 193 €/yö/henkilö 2 hengen huoneessa. Tutustu huoneisiimme ja sviitteihimme virtuaaliesityksen avulla ja kysy lisää suoraan hotellista!

Varaukset

Helpoiten teet varauksen suoraan varaussivustoltamme. Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse central.sales@restel.fi tai puhelimitse 0200 58 668 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). 

Tarjousehdot

Majoitushinta on alkaen-hinta Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla näytöspäivänä 12.8.2017 ja se saattaa vaihdella saatavuuden mukaan. Varauksen koko arvo on maksettava varaamisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla. Veloituksettomat peruutukset 30.6.2017 mennessä. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä.

Hinta ilman kanta-asiakaskortteja alk. 190 €/yö/henkilö 2 hengen huoneessa (Kylpylähotelli) ja alk. 200 €/yö/henkilö 2 hengen huoneessa (Linnahotelli). Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Ballet Olavinlinna