Jyväskylän Kaupunginteatteri: Kolme sisarta

Cumulus City & Resort -hotellien teatterilomalla Jyväskylässä nähdään tunnevoimainen draama Kolme sisarta

Draamanäytelmä kertoo elämän merkityksen etsimisestä – ja siitä, että se löytyy rakkaudesta, mutta hinta on kova. Näytelmässä sisarukset kaipaavat sekä menneeseen että uuteen, itsenäiseen elämään. Elämänmuutos on väistämätön. – Kaiken ytimessä on kysymys siitä, annammeko elämän mennä ohi, ohjaaja Hilkka-Liisa Iivanainen toteaa. Lue lisää Jyväskylän Kaupunginteatterin sivuilta

teatteriloma Jyväskylässä

Tervetuloa teatterilomalle Jyväskylään! Majoitu aivan Jyväskylän keskustassa tai Kylpylähotelli Laajavuoressa, joka sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä keskustan sykkeestä.

Majoitu Cumulus City Jyväskylä -hotellissa
alk. 101 € / yö / 2 hengen huone

Majoitus Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuori -hotellissa
alk. 110 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Varaa teatterilippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään seitsemän vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 24 €/henkilö 
Esityspäivä Klo
la 17.3. 19.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Jiri Halttunen/Jyväskylän Kaupunginteatteri/Kolme sisarta