Jyväskylän Kaupunginteatteri: Onnensirpaleita

Cumulus City & Resort -hotellien teatterilomalla Jyväskylässä nähdään näytelmä Onnensirpaleita

Onnensirpaleita on näytelmä onnesta; valkoisen, harmaan ja mustankin sävyistä suomalaisessa sielunmaisemassa. Arkkienkelikokouksen ajaksi taivaasta vastuuseen jätetty kokematon enkelikaksikko saa yllättävän tehtävän kun itse taivaan taatto puhkeaa kyyneliin ihmisten välinpitämättömyyden tähden. Jotain on tehtävä ja sassiin, jotta maapallo ei joutuisi uuden vedenpaisumuksen kouriin. Lue lisää Jyväskylän Kaupunginteatterin sivuilta

teatteriloma Jyväskylässä

Tervetuloa teatterilomalle Jyväskylään! Majoitu aivan Jyväskylän keskustassa tai Kylpylähotelli Laajavuoressa, joka sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä keskustan sykkeestä.

Majoitu Cumulus City Jyväskylä -hotellissa
alk. 101 € / yö / 2 hengen huone

Majoitus Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuori -hotellissa
alk. 110 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Varaa teatterilippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään seitsemän vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 24 €/henkilö 
Esityspäivä Klo
to 5.4. 19.00
pe 6.4. 19.00
la 14.4. 19.00
pe 20.4. 19.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Tinja Salmi/Jyväskylän Kaupunginteatteri/Onnensirpaleita