Jyväskylän Kaupunginteatteri: Peter Pan

Cumulus City & Resort -hotellien teatterilomalla Jyväskylässä ihastuttaa koko perheen menestysmusikaali Peter Pan

Peter Panin tarina on ylistys meissä kaikissa elävän lapsen rajattomalle luovuudelle ja kasvun mahdollisuudelle. Se kertoo myös aikuiseksi kasvun kipeydestä, joka kulminoituu Peterin Panin hahmoon. Hänen rinnalleen toiseksi päähenkilöksi nousee naiseuteen valmistautuva Leena, joka Peter Panin vinksahtaneesta, vähän anarkistisesta peilistä hakee heijastuspintaa perinteisiin naisena olemisen malleihin. Lue lisää seikkailusta Jyväskylän Kaupunginteatterin sivuilta

teatteriloma Jyväskylässä

Tervetuloa teatterilomalle Jyväskylään! Majoitu aivan Jyväskylän keskustassa tai Kylpylähotelli Laajavuoressa, joka sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä keskustan sykkeestä.

Majoitu Cumulus City Jyväskylä -hotellissa
alk. 101 € / yö / 2 hengen huone

Majoitus Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuori -hotellissa
alk. 110 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Varaa teatterilippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään seitsemän vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 34 €/aikuinen, 25 €/lapsi (alle 16-v.), varattaessa liput 2 aikuiselle + 1–4 lapselle 25 €/henkilö
Esityspäivä Klo
la 7.4. 13.00
la 21.4. 19.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Jiri Halttunen/Jyväskylän Kaupunginteatteri/Peter Pan