Kahden yön loma + ravintolaraha

Majoitu kaksi yötä Cumulus City -hotellissa ja saat lisäksi 9 € ravintolarahaa!

Kahden yön hotellilomalla on aikaa tutkia ja seikkailla, shoppailla ja nautiskella, juhlia ja levätä. Tutustu uuteen kaupunkiin tai rakastu uudelleen vanhaan. Loma on lähellä – kaupungissa.

Cumulus City -hotelleissa sinua odottavat aina ystävällinen henkilökunta, kodikkaat huoneet, saunan löylyt sekä runsas buffet-aamiainen. 

Varaa tästä

Esimerkkejä Cumulus City -suosikkihotelleista Hinnat alkaen 2 hh / yö
Helsinki 89 €                                      
Turku 108 €
Tampere 110 €
Kouvola 114 €
Mikkeli 89 €
Kuopio 94 €
Hinta sisältää
  • 1 yön majoituksen
  • 9 € ravintolarahaa käytettäväksi hotellin ruokaravintolassa* (majoittuessa 2 peräkkäistä yötä)
  • buffet-aamiaisen
  • saunan, joissain hotelleissamme myös uima-altaan tai kuntosalin käytön tai pysäköinnin

*ei voi käyttää alkoholituotteisiin

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö.  Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, majoittuessa 2 perättäistä yötä samassa Cumulus City -hotellissa. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Ei voimassa erikoistapahtumien aikana, paikkakuntakohtaiset rajoitukset mahdollisia. 

Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

*Tarjous ei ole voimassa hotelleissa, joissa ei ole omaa ruokaravintolaa: Cumulus City Kaisaniemi Helsinki, Cumulus City Hakaniemi Helsinki, Cumulus City Kallio Helsinki, Cumulus City Salo ja Cumulus City Kotka.