Kahden yön senioriloma Cumulus Resort -hotelleissa

Virkistävät kahden yön seniorilomat jopa 60 % alennuksella

Tervetuloa nauttimaan virkistävästä vapaa-ajasta Cumulus Resort -hotelleihin ja -kylpylöihin! Viihtyisän majoituksen ohella tarjolla on runsas hyvän olon aamiainen, erilaisia aktiviteetteja, herkullista ruokaa sekä kylpylöissä allasosaston ihana lämpö.  

Senioriloma 
alk. 60 € / 2 yötä / henkilö 2 hengen huoneessa

Varaa tästä

Seniorihinnat ovat voimassa päivittäin 60 vuotta täyttäneille eläkeläiskortin haltijoille, joilla on lisäksi Plussa- tai PINS-kortti. Varaukset vain Restel Hotellien omalta varaussivustolta tuotetunnuksella SENIORI.

Valitse joku alla olevista Cumulus Resort -hotelleista tai tutustu Cumulus City -hotellien senioritarjoukseen.

Hinta 2 yötä / henkilö

Kylpylähotelli

Varaukset

alk. 80 €

Cumulus Resort Eden, Nokia

Varaa nyt »

Hinta 2 yötä / henkilö       Hotelli Varaukset

alk. 60 €

Cumulus Resort Tropiclandia, Vaasa

Varaa nyt »

Yhteishinta 2 henkilöltä 2 hengen huoneessa alk. 120 €/2 yötä. Yksin majoittuvalle yhden hengen huone alk. 110 €/2 yötä.

Huonehinta sisältää

  • 2 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan
  • kylpylähotelleissa allasosaston, saunojen ja kuntosalin vapaa käyttö
  • sisäänpääsy tanssi- ja iltaravintolaan (erikoisohjelmailtoina erillismaksu)

Huomioithan että Cumulus Resort Tropiclandia -hotellissa Tropiclandian kylpylän käyttö ei sisälly huonehintaan. Kylpylälippuja voi ostaa erikseen hotellista.

Lapsenlapsi mukaan!

Senioriloman yhteydessä lisävuode tai junnupatja alle 15-vuotiaalle lapselle vain 10 €/yö (norm. 22 €/yö). Hotellista riippuen huoneisiin on saatavissa jopa kolme lasten lisävuodetta.

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja vapaa-ajan matkustukseen, kun majoituksen kesto on vähintään 2 perättäistä yötä samassa Cumulus Resort -hotellissa. Hinnat voimassa 30.6.2018 asti. Seniorihinnat koskevat 60 vuotta täyttäneitä eläkeläiskortin haltijoita, joilla on lisäksi Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortti. Oikeus seniorihintaan on todistettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Vähintään yhden samaan huoneeseen majoittuvista henkilöistä on täytettävä tarjouksen ehdot. 

Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, tarjoushintaisia tuotteita on rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Ei voimassa erikoistapahtumien aikana, paikkakuntakohtaiset rajoitukset mahdollisia. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Mikäli sinulla ei vielä ole kanta-asiakaskorttia, voit liittyä kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Hinnat ilman korttia 83–209 €/2 yötä/henkilö 2 hengen huoneessa, etusi 28–60%.