Kahden yön senioritarjous Cumulus City -hotellissa

Kahden yön kaupunkiloma senioreille Cumulus City -hotelleissa

Cumulus City -hotellit ovat viihtyisiä tukikohtia parin päivän kaupunkilomalle. 25 mukavaa, kotoisaa Cumulus City -hotellia 20 kaupungissa toivottaa 60 vuotta täyttäneet seniorit tervetulleiksi erikoishinnoin.

Cumulus City -hotellissa majoitut mukavasti aina keskellä kaupunkia. Sen takaavat ystävällinen palvelu, mukavat sängyt ja kolmen tyynyn tyynymenu sekä saunan löylyt ja buffet-aamiainen. Useimpien hotelliemme yhteydessä sijaitsee myös Huviretki-, Martina- tai Bistro Cumulus -ruokaravintola.

Hotellimme ovat täydellisiä tukikohtia teatterilomalle tai muihin kulttuuririentoihin, tanssilomalle suosittelemme erityisesti Kouvolaa ja Mikkeliä. Cumulus City -hotellissa viihtyvät myös lapsenlapset.

Kahden yön senioriloma 
alk. 71 € / 2 yötä / henkilö 2 hengen huoneessa

Yhteishinta 2 henkilöltä 2 hengen huoneessa alk. 142 €/2 yötä. Yksin majoittuvalle yhden hengen huone alk. 121 €/2 yötä.

Varaa tästä

Seniorihinnat ovat voimassa päivittäin 60 vuotta täyttäneille eläkeläiskortin haltijoille, joilla on lisäksi Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortti. Varaukset vain Restel Hotellien omalta varaussivustolta tuotetunnuksella CUMUSENIORI.

Hinta sisältää

  • 2 yön majoituksen jaetussa 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan, joissain hotelleissa myös uima-altaan ja kuntosalin käytön.

Valitse mukavista Cumulus City -hotelleista mieluisin tai tutustu Cumulus Resort -hotellien senioritarjoukseen.

Lapset ja lisävuoteet Alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 € 
Lisävuode alle 17-v. lapselle 19 € 
Lisävuode aikuiselle 27 € 
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kortilla.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja vapaa-ajan matkustukseen, kun majoituksen kesto on vähintään 2 perättäistä yötä samassa Cumulus City -hotellissa. Hinnat voimassa 30.6.2018 asti. Seniorihinnat koskevat 60 vuotta täyttäneitä eläkeläiskortin haltijoita, joilla on lisäksi PINS- tai Plussa-kortti. Oikeus seniorihintaan on todistettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Vähintään yhden samaan huoneeseen majoittuvista henkilöistä on täytettävä tarjouksen ehdot. 

Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, tarjoushintaisia tuotteita on rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Ei voimassa erikoistapahtumien aikana, paikkakuntakohtaiset rajoitukset mahdollisia. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Mikäli sinulla ei vielä ole kanta-asiakaskorttia, voit liittyä kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.