Kaija Koo -majoituspaketti Aulangolla 7.10.

Kaija Koo esiintyy Aulanko Areenalla Hämeenlinnassa lauantaina 7.10. Kaija vetää yhteensä vain 4 keikkaa syksyllä 2017, joten liput kannattaa hankkia nopeasti! 

Varaa nyt majoituspaketti Cumulus Resort Aulanko -kylpylähotelliin, ja osta majoitus ja lippu keikalle samalla. Hotelli sijaitsee Aulanko Areenan yhteydessä. Keikkaviikonlopun kruunaa Aulangon kylpylän poreet ja monipuolinen buffet-aamiainen.

Kaija Koo -majoituspaketti Aulangolla
alk. 106 € / henkilö / 2 hengen huone

Varaa tästä


Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus jaetussa 2 hengen Standard-huoneessa Cumulus Resort Aulanko -kylpylähotellissa
  • runsas buffet-aamiainen
  • kylpylä- ja saunaosaston vapaa käyttö
  • lippu Kaija Koon keikalle Aulanko Areenalle 7.10.2017

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka, haluamasi majoituspaketti ja mahdolliset lisävuoteet. Muista käyttää varauksen yhteydessä tuotetunnusta "KAIJA". Huomioithan, että tapahtuma on K-18 ja konserttiliput sisältyvät vain majoittuvien aikuisten huonehintaan.

 

Tarjousehdot

Majoituspaketin alkaen-hinnat ovat voimassa majoituspäiville 7.–8.10.2017 Plussa- tai PINS-kortilla ja tuotetunnuksella KAIJA. Tarjoushintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Maksu verkkopankissa tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alk. 115,50 € /henkilö/2 hengen huone. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

 

KUVA: Warner Music Live