Kehon kunto – hyvinvointiloma Edenissä

Yhdistä hyvinvointitestit virkistävään kylpylälomaan 

Nokian Edenissä nautit virkistävien kylpyläpulahdusten lomassa myös muista aktiivisen lomailijan palveluista – kokeile esimerkiksi vesijumppaa, käy testaamassa kuntosalimme laitteet tai nauti hieronnasta Eden's Eva Spa -hoitolassa. Aktiivisen lomailijan listasta löytyy luonnollisesti myös Kehon kunto -paketti, joka sisältää levossa tapahtuvia hyvinvointitestejä.

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Hinta sisältää

  • majoituksen 1 yöksi Standard-luokan huoneessa
  • runsaan hyvän olon buffet-aamiaisen
  • sauna- ja kylpyläosaston vapaan käytön

Varaa tästä

Kehon kunto -hyvinvointitestit majoitusvarauksen yhteydessä

Varaa Kehon kunto -paketti helposti majoitusvarauksen yhteydessä hintaan 45 €

Paketti sisältää

  • InBody -kehokoostumusmittauksen
  • Wellness-indeksin
  • Stressitestin

Muistathan varata testiajat etukäteen suoraan TesKu Testaus- ja Kuntotutkimusasemalta puh. 050 556 6678 tai tesku@tesku.fi. Lue lisää testeistä TesKun kotisivuilta

Veloituksettomat muutokset ja peruutukset viimeistään kaksi vuorokautta ennen saapumispäivää. Katso myös muut Edenin tarjoamat kuntotestit

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.