Kesällä toinen yö puoleen hintaan tai kolmas ilmaiseksi

Viipymällä pidempään säästät!

Kesällä ja lomalla viipyily on sallittua – jopa suositeltavaa. Viivytpä sitten missä tahansa Cumulus City & Resort -hotellissa, saat toisen yön puoleen hintaan tai kolmannen veloituksetta. Mitä pidempään majoitut, sitä enemmän saat alennusta! 

Kesäloman tarjoushinnat ovat voimassa 31.8.2017 saakka Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella RAIL. Varaukset vain netistä – maksa vasta majoittuessasi! 

Varaa tästä

Voit varata kesälomamajoituksen myös puhelimitse 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm), jolloin Plussa- ja PINS-kanta-asiakasetusi on 10 %. Tai jos yövyt vain yhden yön, tutustu tarjoukseemme, jolla säästät 15–20 % kesän hotellilomasta»

Tarjoushinta sisältää

  • 2 tai 3 yön majoituksen 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan ja joissain hotelleissamme myös uima-altaan tai kuntosalin käytön tai pysäköinnin
  • kylpylähotelleissa allasosaston käytön
  • Cumulus City Airport Vantaa -hotellissa myös aikataulun mukaisen kuljetuksen lentokentälle

Lasten lisävuoteet alk. 10 € / yö 

Hotelleissa lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta.

Kylpylähotelleissa lasten lisävuode alle 15-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky 0–2-vuotiaille lapsille 7 €/yö. Alle 4-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

TARJOUSEHDOT

Kesäloman tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella RAIL. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 31.8.2017 saakka. 

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.