Kesän 2017 hotellitarjoukset

Nyt jos koskaan kannattaa matkustaa Suomessa! Oletko koskaan nukkunut jugendlinnassa, kuin kreivitär? Oletko koskaan ratsastanut auringonlaskuun? Oletko koskaan tavannut TiTi-Nallea ja polskinut vesipedon lailla saman päivän aikana?

Kesä-Suomi on täynnä sykähdyttäviä lomaelämyksiä ja aktiviteetteja kaiken ikäisille. Cumulus Resort -hotelleissa tai niiden lähistöllä on aina jotain mielenkiintoisia käyntikohteita, nähtävyyksiä tai elämyksiä. Cumulus City -hotellit puolestaan sijaitsevat kaupunkien keskustassa, joissa kesäkivaa riittää mieli määrin. Nyt jos koskaan kannattaa poimia oman maan mansikat!

Kesän hotelli- ja kylpylälomat netistä 15–20 % alennuksella – maksa vasta majoittuessasi!

Tarjoushintaiset varaukset vain omalta varaussivustoltamme Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella KESALOMA. Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalla 16.6.–31.8.2017. Valitse varauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseesi tapahtuma- ja pääsylippuja verkkokauppamme valikoimasta. 

Cumulus City & Resort -hotellit 
alk. 68 € / yö / 2 hengen huone

Esimerkin alkaen-hinta on voimassa Cumulus Resort Rukahovissa. Huonehintamme vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. 

Varaa tästä

Voit varata kesälomamajoituksen myös puhelimitse 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm), jolloin Plussa- ja PINS-kanta-asiakasetusi on 10 %. Tai jos yövyt enemmän kuin yhden yön, tutustu tarjoukseemme, jolla saat toisen yö puoleen hintaan tai kolmannen ilmaiseksi »

Majoitushinta sisältää

  • yhden yön majoituksen 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan ja joissain hotelleissamme myös uima-altaan tai kuntosalin käytön tai pysäköinnin
  • kylpylähotelleissa allasosaston käytön
  • Cumulus City Airport Vantaa -hotellissa myös aikataulun mukaisen kuljetuksen lentokentälle

Lasten lisävuoteet alk. 10 € / yö 

Hotelleissa lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta.

Kylpylähotelleissa lasten lisävuode alle 15-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky 0–2-vuotiaille lapsille 7 €/yö. Alle 4-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot

Kesäloman tarjoushinnat ovat varattavissa vain omien varauskanavien kautta Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella KESALOMA. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 16.6.–31.8.2017 väliselle ajalle. 

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.