Kevään hotelliyöt

Valo lisääntyy, linnut visertävät ja kevätauringon ensisäteet tuovat mukanaan aavistuksen tulevasta kesästä. Kevät on mitä oivallisinta aikaa lähteä vaikkapa romanttiselle kaupunki- tai kylpylälomalle! Lähde viettämään pitkää viikonloppua esimerkiksi vapun tai helatorstain pyhinä, meiltä löytyy hotellivaihtoehtoja ympäri Suomen.

Keväinen irtiotto arjesta 20 % alennuksella

  • lomayö -20 % päivän normaalista majoitushinnasta

Tarjoushinnat voimassa:

  • City-hotelleissa viikonloppuisin (pe–su) 13.4.–13.5.
  • Resort-hotelleissa viikonloppuisin (pe–su) 13.4.–17.6.
  • joka päivä 27.4.–1.5. & 9.5–13.5.

 

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle pe–su 13.4.–13.5. (City-hotellit), pe–su 13.4.–17.6. (Resort-hotellit) sekä joka päivä 27.4–1.5. ja 9.5–13.5. Tarjoushintaisen varauksen voi tehdä 12.5. / 16.6. asti tai kunnes Cumulus City & Resort -hotelli muutetaan Scandic-hotelliksi erillisen aikataulun mukaisesti. Varaukset Plussa- ja PINS-kortilla Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella KEVAT. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. Saatavuudessa on hotellikohtaisia eroja*.

Majoitus alk.
Cumulus City & Resort -hotellissa 91 € / 2 hengen huone

Varaa tästä

Majoitushintaan sisältyy

  • majoitus valitussa huoneluokassa runsaan buffet-aamiaisen kera
  • asiakassauna ja mahdollisen uima-altaan sekä kuntosalin käyttö
  • kylpylähotelleissamme lisäksi allasosaston käyttö
  • maksuton internetyhteys
  • alle 14-vuotiaat lapset yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa (poikkeuksena kylpylähotellit)

Cumulus City & Resort  -hotellien esimerkkihinta Cumulus City Lahti -hotellissa. 

*Tarjous ei ole voimassa seuraavissa Cumulus City & Resort -hotelleissa: Hakaniemi, Kaisaniemi ja Koskikatu.

TARJOUSEHDOT

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle pe–su 13.4.–13.5. sekä joka päivä 27.4–1.5. ja 9.5–13.5. Plussa- tai PINS-kortilla, varattaessa Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella KEVAT.

Tarjoushinta vaihtelee hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Huomioithan, että Cumulus Resort Tropiclandiassa kylpylän käyttö ei sisälly huonehintaan. Alennus 20 % lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.