Kouvolan Teatteri: Näytelmä joka menee pieleen

Cumulus City -hotellien teatterilomalla Kouvolassa naurattaa Näytelmä joka menee pieleen.

Innokas harrastajateatteriryhmä on vihdoin löytänyt itselleen sopivan brittiläisen murhamysteerin. Täydellinen ja ahkera valmistautuminen ei auta, kun kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen. Näytelmä joka menee pieleen sai alkunsa brittiläisten näyttelijäopiskelijoiden pubiesityksestä. Nyt tämä uskomattoman hullu naurupommi rantautuu Suomeen farssiohjaaja Mika Nuojuan tulkintana. Lue lisää näytelmästä Kouvolan Teatterin sivuilta

teatteriloma KOUVOLASSA

Tervetuloa teatterilomalle Kouvolaan. Cumulus Kouvola sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kouvolan Teatterista. 

Majoitus Cumulus City Kouvola -hotellissa
alk. 102 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Teatterilippujen varaukset ja maksuton peruutus viimeistään 5 vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 21 €/henkilö
Esityspäivä Klo
la 3.3. 18.00
la 24.3. 13.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Timo Tuviala