Kouvolan Teatteri: Pesärikko

Cumulus City -hotellien teatterilomalla Kouvolassa nähdään klassikkodraaman raikas tulkinta Pesärikko.

Ohjaaja Mikko Roihan tulkinta klassikkodraamasta on paksun huumorin kyllästämä kertomus maaseudun paineesta. Kun Armi rakastuu Olaviin, karkaa kotoaan ja muuttaa eteläpohjalaiseen Larvan taloon, tuoreen avioparin elämänmenoa alkaa sanelemaan Olavin äiti Laimi ja sänkyyn sidottu Ilmi-täti. Lue lisää näytelmästä Kouvolan Teatterin sivuilta.

teatteriloma KOUVOLASSA

Tervetuloa teatterilomalle Kouvolaan. Cumulus Kouvola sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kouvolan Teatterista. 

Majoitus Cumulus City Kouvola -hotellissa
alk. 102 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Teatterilippujen varaukset ja maksuton peruutus viimeistään 5 vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 21 €/henkilö
Esityspäivä Klo
la 17.3. 13.00 & 18.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Moe Mustafa