Kouvolan Teatteri: Satumaa

Cumulus City -hotellien teatterilomalla Kouvolassa nautitaan vahvasta ja sävykkäästä kertomuksesta Satumaa.

Tangomusikaali Satumaa avaa Suomen juhlasyksyn. Tangon moniin sävyihin sukelletaan säveltäjä Unto Monosen elämäntarinan ja ikimuistoisten kappaleiden myötä. Suomalaisen perhehistorian kuvaus vie katsojan Monosen perheen vaiheisiin ja sodan jälkeisiin vuosiin, kun lavalla seurataan isättömäksi jääneen evakkoperheen pojan elämää. Varaa hetki ystäville, hetki itsellesi ja tangotunnelmalle! Lue lisää näytelmästä Kouvolan Teatterin sivuilta

Teatteriloma Kouvolassa

Tervetuloa teatterilomalle Kouvolaan. Cumulus Kouvola sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kouvolan Teatterista. 

Majoitus Cumulus City Kouvola -hotellissa
alk. 102 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Teatterilippujen varaukset ja maksuton peruutus viimeistään 5 vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 35 €/henkilö
Esityspäivä Klo
la 24.3. 18.00
la 7.4. 13.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Nadi Hammouda