Kylpyläloma Hämeenlinnassa

Perheloma Hämeenlinnassa ja kylpylän lämpöön Aulangolle

Yhdistä Hämeenlinnan lomaasi päivä kylpylän poreissa. Piipahda kaupunkilomallasi päiväksi pulikoimaan Cumulus Resort Aulanko -kylpylähotelliin, noin 10 minuutin ajomatkan päähän Hämeenlinnan keskustasta. Nauti myös hemmotteluhoidoista ja ravintoloiden tarjonnasta. Lue lisää Cumulus Resort Aulangon sivuilta.

Majoitus Hämeenlinnassa

Hauskan kylpyläpäivän jälkeen on helppo rentoutua mukavassa Cumulus City -hotellissa Hämeenlinnan keskustassa. Meillä lapset ovat Tähtivieraita, joita huomioidaan pienin yllätyksin ja omin aamiaisherkuin.

Varaa tästä

Valitse sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja Cumulus Resort Aulangon kylpylään.

Majoitu Cumulus City Hämeenlinna -hotellissa 
alk. 97 € / yö / kahden hengen huone 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö.  Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Liput kylpylään kätevästi huonevarauksen yhteydessä

  • 8 € / lapsi 4–14 v.
  • 11,50 € / aikuinen

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.