Kylpyläloma Tampereella

Perheloma Tampereella ja pulikointia Edenin kylpylässä

Yhdistä Tampereen lomaasi päivä aaltojen ja vesiliukumäkien parissa. Piipahda kaupunkilomallasi päiväksi pulikoimaan Cumulus Resort Eden -kylpylähotelliin, noin vartin ajomatkan päähän Tampereen keskustasta. Edenistä lapset ja lapsenmieliset polskijat löytävät suuren kylpyläosaston, vesiliukumäkiä hurjista pikkuruisiin, aaltoaltaan, rengasmäen, ulkoaltaan, useita porealtaita ja paljon monenmoisia putouksia ja pyörteitä. Nauti myös hemmotteluhoidoista ja ravintoloiden tarjonnasta. Lue lisää Cumulus Resort Edenin sivuilta.

Majoitus Tampereella

Hauskan kylpyläpäivän jälkeen on Cumulus City -hotelli Tampereella hyvä tukikohta. Tampereen Cumulus City -hotellissa majoitut mukavasti aivan keskellä kaupunkia lähellä palveluita. Meillä lapset ovat Tähtivieraita, joita huomioidaan pienin yllätyksin ja omin aamiaisherkuin.

Varaa tästä

Valitse sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja Edenin kylpylään.

Cumulus City Koskikatu Tampere 
alk. 110 € / yö / kahden hengen huone 

Cumulus City Hämeenpuisto Tampere
alk. 124 € / yö / kahden hengen huone 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan
  • uima-altaan käytön Cumulus City Koskikadulla

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö.  Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Liput kylpylään kätevästi hotellivarauksen yhteydessä

  • 48 € / perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2–3 lasta)
  • 18 € / aikuinen
  • 14 € / lapsi 4–14 v.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.