Lahden Kaupunginteatteri: Love Me Tender

Cumulus City Lahden teatterilomalla nähdään ja kuullaan romanttinen musikaali täynnä Elviksen hittejä. 

Ankean harmaa amerikkalainen pikkukaupunki tihkuu tylsyyttä ja 1950-luvun pikkusieviä käytöstapoja. Paikallinen pormestari valvoo ankarasti siveyslain noudattamista, johon kansalaiset lammasmaisesti ovat sopeutuneet. Myös isänsä autokorjaamolla työskentelevä Natalie on tyytynyt kohtaloonsa peräkylän sinkkuna, kunnes komea kulkuri Chad kaartaa moottoripyörällään kaupunkiin pistämään kaikkien pasmat sekaisin. Muukalainen tuo muassaan musiikin ja raikkaan tuulahduksen uneliaaseen tuppukylään. Kaupunkiin leviää suorastaan pöhköpäinen rakastumisen aalto ja pian kaikki ovat "All Shook Up"!

Broadwayllakin nähty teos on pirteä sekoitus fantasiaa, nuorta rakkautta ja kypsää lempeä, raikasta nostalgiaa ja menevää musiikkia. Vauhdikkaassa musikaalissa kuullaan yli 20 Elviksen tunnetuksi tekemää laulua aina Heartbreak Hotelista Don't be crueliin. Lue lisää Lahden Kaupunginteatterin sivuilta.

TEATTERILOMA Lahdessa

Tervetuloa teatterilomalle Lahteen! Yövy Lahden ytimessä, viihtyisässä hotellissamme kaupungin suosituimman kauppakeskuksen yhteydessä. Cumulus City Lahti sijaitsee vain kiven heiton päässä Lahden parhaista kulttuuri- ja urheilukohteista.

Majoitus Cumulus City Lahdessa
alk. 98 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Varaa teatterilippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 7 vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 42 €/henkilö
Esityspäivä Klo
10.3. 19.00
17.3. 19.00
23.3. 19.00
7.4. 19.00
13.4. 19.00
20.4. 19.00
27.4. 19.00
11.5. 19.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Lahden Kaupunginteatteri