Lahden Kaupunginteatteri: Täällä Pohjantähden alla osa 1

Cumulus City Lahden teatterilomalla nähdään näyttämötoteutus Väino Linnan kuuluisasta romaanisarjasta Täällä Pohjantähden alla. 

Lahden Kaupunginteatteri esittää kaksi erillistä näytelmää, jotka on tehty koko trilogian pohjalta. Täällä Pohjantähden alla -teoksen ensimmäinen osa on kertomus kahtiajaosta, uhrauksista ja koettelemuksista, jotka kohtasivat Suomen kansan syviä rivejä ennen maamme itsenäistymistä. Suomi julistautuu itsenäiseksi, Akseli ja Elina perustavat myös oman perheensä, mutta juopa torppareiden ja isäntien välillä syvenee.

Näytelmät ovat itsenäisiä teoksia, jotka voi katsoa yhdessä tai erikseen. Lue lisää näytelmästä Lahden Kaupunginteatterin sivuilta.

TEATTERILOMA LAHDESSA

Tervetuloa teatterilomalle Lahteen! Yövy Lahden ytimessä, viihtyisässä hotellissamme kaupungin suosituimman kauppakeskuksen yhteydessä. Cumulus City Lahti sijaitsee vain kiven heiton päässä Lahden parhaista kulttuuri- ja urheilukohteista.

Majoitus Cumulus City Lahdessa
alk. 98 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Varaa teatterilippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 7 vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 28 €/henkilö
Esityspäivä Klo
6.4. 19.00
21.4. 19.00
28.4. 19.00


TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Lahden Kaupunginteatteri