Linnanmäki Helsingissä

Majoitu Cumulus City -hotellissa Helsingissä ja varaa samalla liput Linnanmäelle

Huvipuisto Linnanmäki on jokavuotinen koko perheen suosittu lomakohde. Lintsi tarjoaa hurjia laitteita, hulvattomia esityksiä, ohjelmaa ja perinteikästä huvipuistotunnelmaa.

Valokarnevaali hurmaa kävijöitä jälleen lokakuussa 12.–22.10.2017. Lue lisää Linnanmäen sivuilta.

Majoitus Helsingissä

Kaikki Helsingin Cumulus City -hotellit sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Linnanmäen huvipuistosta. Hotelli Cumulus City Kalliosta on Linnanmäelle vain lyhyt kävelymatka, muut Helsingin hotellimme sijaitsevat yhden raitiovaunu- tai bussimatkan päässä. Linnanmäki-rannekkeita on saatavilla myös Cumulus City Airport Vantaa -hotellistamme.

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka, tarvittavat lisävuoteet sekä rannekkeet Linnanmäelle.

Linnanmäki-rannekkeen hinta on 37 €/henkilö. Rannekkeella pääset huvittelemaan Linnanmäen kaikkiin huvipuistolaitteisiin pituus- ja turvarajat huomioiden. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kaudella 2017 ja se aktivoituu ensimmäisellä laitekäynnillä. Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta ja iästä riippumatta.

Cumulus City -hotelli 2 hengen huone / yö
Cumulus City Kallio Helsinki alk. 89 €
Cumulus City Meilahti Helsinki alk. 99 €
Cumulus City Hakaniemi Helsinki alk. 89 €
Cumulus City Kaisaniemi Helsinki alk. 110 €
Cumulus City Airport Vantaa alk. 99 €
Majoitushintaan sisältyy
  • majoitus standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • sauna

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö. Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Linnanmäki