Linnanmäki Helsingissä

Majoitu Cumulus City -hotellissa Helsingissä ja varaa samalla liput Linnanmäelle

Huvipuisto Linnanmäki on jokavuotinen koko perheen suosittu lomakohde. Lintsi tarjoaa hurjia laitteita, hulvattomia esityksiä, ohjelmaa ja perinteikästä huvipuistotunnelmaa.

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä. Huvitellaan Linnanmäellä jälleen kesällä 2018!

Majoitus Helsingissä

Kaikki Helsingin Cumulus City -hotellit sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Linnanmäen huvipuistosta. Hotelli Cumulus City Kalliosta on Linnanmäelle vain lyhyt kävelymatka, muut Helsingin hotellimme sijaitsevat yhden raitiovaunu- tai bussimatkan päässä. Linnanmäki-rannekkeita on saatavilla myös Cumulus City Airport Vantaa -hotellistamme.

Varaa tästä

Cumulus City -hotelli  
Cumulus City Kallio Helsinki  
Cumulus City Meilahti Helsinki  
Cumulus City Hakaniemi Helsinki  
Cumulus City Kaisaniemi Helsinki  
Cumulus City Airport Vantaa  

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Linnanmäki